Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A legtöbb férfi miért a...

A legtöbb férfi miért a vékony, vagy átlagos, de jó adottságokkal rendelkező nőket tartja szexinek? Persze értem,hogy kerek mell,szép fenék, jó test, és hasonlók,meg persze szép arc. De miért ez?

Figyelt kérdés
A legtöbb dalban is a szuper szexi nőkről énekelnek.De kérdezem én, miért? Ebből a típusból elég kevés nő él a világon,mármint tökéletes alakkal, jó adottságokkal,és szép arccal. Egy sima nő,miért nem tud mellettük labdába rúgni? Én a magam példájából indulok ki,hogy bár sokan kedvelnek, jó a humorom, kedves vagyok az emberekkel, állítólag szép az arcom,de nem vagyok vékony, vagy olyan nő,akit a pasik szexinek neveznek.Ha mellettem lenne egy másik csaj,kevésbé szép arccal,de jó testtel, tuti őt választanák.Ez miért van?Ilyenkor már egyáltalán nem dominál a nő személyisége,csak a teste? A pasiknak melyik a fontosabb tényező? Mert mindenhol azt olvasni,ha jó a humorod, közvetlen vagy,stb stb...akkor biztos megtetszel valakinek..De attól még tudat alatt a férfiak nem az átlagos fölötti nőkről álmodoznak? Ha azt mondanák,hogy egy ilyet kapnak a feleségük helyére, simán lecserélnék.(vagy mégsem?) A kérdés nem provokatív, ne értse senki félre, csak érdekel nőként.
2024. jan. 7. 13:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
89%
Mert az átlag férfi szemnek ez tetszik. Miért szeretik sokan ennyire a pizzát? Kb ezzel egyenlő a kérdés, mert ez alakult ki náluk. Személyes preferencia által döntjük el, hogy mi számít szépnek és gusztának.
2024. jan. 7. 14:08
 12/13 anonim ***** válasza:
59%

Kérdező!

A csajoknak miért a magas, sportos, humoros pasik tetszenek?

Az alacsony, kövér, pattanásos, komplexusos férfiak miért nem kivanatosak jobban nektek? 🤔

2024. jan. 7. 14:11
 13/13 anonim ***** válasza:
28%
110 kilós nő vagyok és van esélyem. Férjem is van. Szeretőt is tarthatnék, lenne rá lehetőségem. Miért kínoznám magam agyon fogyókúrákkal, ha így is megkapok mindent? Persze teszek is érte, de mint láthatod nem minden a külső. Persze az más, ha pont olyan pasikra hajtasz, akiknek 40 kilós csaj az ideálja.
2024. jan. 7. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!