Téged kevertek már össze mással?
Szóval az van, hogy vad idegenek
Úgy rámköszönnek minden évben két három ,más más eber , mintha valami régi ismerősük lennék.
Hol az utcán ,hol valami boltban stb.van hogy pár méterről integetnek és közben mosolyognak. (Normális emberek,nem fogykósok) Ilyenkor én is illedelmesen vissza köszönök.
Pedig én nem nagyon hasonlítok úgy másokra. Vagy mégis? És férfi vagyok. ..(Most úgy eszembe jutott mert a minap ismét megtörtént)
Veletek volt már hasonló?..
Olyan mint a Leonardo dicapri
magyar hasonmása😬
Igen, szülővárosomban (20 ezres város). Rendszeresen rám köszönt valaki (mindig más), hogy "szia, Marikám". Csak néztem, aztán jobb híján mosolyogtam és intettem.
Volt, hogy bementem egy boltba, és ott is "Marika" voltam az eladónak, és még kérdezett személyes dolgot is a "két nagy kutyánkról". (Életemben nem volt kutyám.) Diplomatikusan mosolyogva eltettem a visszajáró pénzt, aztán szerencsére jött a következő vevő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!