Pletykába kevertek. Mit csináljak ?
Munkahelyemen a főnököm panaszkodott egy munkatársam miatt . Az munkatársam ingerűlt volt vele a héten.
Kérdezte a véleményemet.Azt mondta családi problémái vannak .Nekem nincs bajom vele én ki jövök vele .
Közbe szoktunk egymásnak segíteni ha sok munka van . Én többet feladatot kaptam ,mint munkatársam .Főnök nem engedte neki ,hogy segítsek annak kollégának aki korábban kiabált vele .Én mondtam a főnöknek ,hogy tudok segíteni neki ,mert ő is szokott ,ne merjek segíteni ,mert hallotta hogy munkatársam azt mondat nekem ha bevállalom plusszat többet nem segít nekem . Én tagadtam .Főnök mondta ne hazudjak (hallotta). Kénytelen voltam bevallani .Másik kollégám hallotta a beszélgetést és azt mondta én árulkodtam . Most fújnak rám . Nem tudtam tisztázni magam . Főnöknek nem mondtam mert akkor tényleg spicli leszek.Félek bosszút állnak rajtam .Pad helyzetben vagyok . Nem tudom ,hogy oldjam meg .
Átfogalmazom .
Pletykába kevertek. Mit csináljak ?
Figyelt kérdés
Munkahelyemen a főnököm megkérdezte mi baja az egyik munkatársamnak ,mert a ingerült volt vele(főnökkel).
.Azt mondtam családi problémái vannak ,ezért ideges kollégám.
Ezt a beszélgetést egy másik kollégám hallotta.Azt kezdte el terjeszteni ,hogy a főnöknek árulkodok másokra .
Kicsit ideges vagyok !
Hát. Tipikus példa, hogy a munkahelyre pénzt kell menni keresni, nem haverokat, meg barátokat.
Én csak is arról beszélgetek, ami a munkához kapcsolodó.
Ha tőlem kérdezné meg a felettesem, hogy mi a baja x kolegának, azt mondanám, hogy fogalmam sincs, talán őt kellene megkérdeznie.
Olvastam valahol ,hogy Japánban egy munkahelyen csak munkával kapcsolatos dolgokról beszélgetnek dolgozók .Igazuk van . Tanultam belőle .Csak munkával kapcsolatos dolgoktól beszélek a kollégáimmal.
Főnöknek nem mondok semmit ha másokról kérdez.
Most kezdetem el dolgozni .Suliban nem volt ilyen gondom ,mert felénk voltam .Azt gondoltam munkahelyen más leszek .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!