Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi igaz ebből az utcai pletyká...

Mi igaz ebből az utcai pletykából?

Figyelt kérdés

Ákosról van szó.

Azt már eddig is észrevettem, hogy az Indexen imádják savazni, főleg a Sajó nevű újságíró(kétszer olvastam tőle cikket, hát elég durván fikázta, persze olyan tipikusan indexesen).

Ma meg láttam, hogy külön írtak egy programot, amivel szintén Ákost fikázzák, de ez még a botrány előtti időszakból való.

Aztán valami szélsőjobbos ismerősöm mondta, hogy annak idején írt egy dalt, ami a zsidókról szól és hogy fikázza őket és azóta van meg ez az ellentét.

(mert ugye köztudott, hogy az indexesek "99%-a" zsidó)

Mondjuk az is feltűnt, hogy Jézust is imádják fikázni, zsidókról sosincs semmi, csak "magasztaló" cikkek inkább(ha valaki tud valamit, nyugodtan linkelhet)

2015. dec. 17. 21:43
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
33%
Ákos Orbán seggét nyalogatja. Meg is érdemli a szidást.
2015. dec. 17. 21:45
 2/33 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem is ez a fő gond.Annyira dörgölőzik Orbánékhoz, hogy az sokakat zavar.Előadóművész(zenész,színész,stb.) csak veszíthet ezen.Már nem úgy értem,hogy anyagilag,mert adott esetben azt a hatalom kompenzálja.
2015. dec. 17. 22:03
 3/33 anonim ***** válasza:
50%

az indexxel kapcsolatosan igazad van. Az egy szenny oldal, de nagyon..tipikus agymosás nagymértékben.

Folyik a zsidó propaganda mindenhonnan.

2015. dec. 17. 22:11
 4/33 anonim ***** válasza:
11%
Miért az Indexet olvasod,ha ennyire hiányzik a zsidózás?Van épp elég neked való kommentelős oldal,ahol nincs olyan hír,amely kapcsán ne lenne néhány(inkább jónéhány) mocskolódó komment.És teljesen mindegy nekik,hogy politika,sport, bulvár,történelem,természettudomány,vagy bármi más a téma. Nekik mindenről a zsidók jutnak az eszükbe.Beteg dolog,de ez van.
2015. dec. 17. 22:14
 5/33 A kérdező kommentje:
Te meg miért itt vergődsz, van még ezer kérdés ahol várják a szaktudásod?!
2015. dec. 17. 22:19
 6/33 anonim ***** válasza:

Talán a Bosszú népe című dalra gondolsz!

Érdemes meghallgatni! :)

2015. dec. 17. 22:22
 7/33 anonim ***** válasza:
83%
Kedves kérdező!Aki ezen az oldalon kérdést tesz fel azért számítson rá,hogy nem csak a vele egyetértők reagálnak. Nem olyan bonyolult dolog ez.
2015. dec. 17. 22:26
 8/33 A kérdező kommentje:

Elolvastam, így már érthető honnan fúj a szél :D

Még hogy Fidesz :D

Az már csak hab a tortán :D

2015. dec. 17. 22:27
 9/33 anonim ***** válasza:
87%

Egy részlet az említett műből:

"A gyűlölet rabja

Majd kiforgatja

Minden szavamat és átkoz

Mert aki brancsoknak tagja,

Az ukázba kapja,

Hogy üssön, ha nem tartozol a párthoz. "

És tényleg...

2015. dec. 17. 22:28
 10/33 A kérdező kommentje:

Erre neked is fel kellene készülnöd és akkor nem kellene itt hisztizned.

Ennyi.

2015. dec. 17. 22:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!