Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi igaz ebből az utcai pletyká...

Mi igaz ebből az utcai pletykából?

Figyelt kérdés

Ákosról van szó.

Azt már eddig is észrevettem, hogy az Indexen imádják savazni, főleg a Sajó nevű újságíró(kétszer olvastam tőle cikket, hát elég durván fikázta, persze olyan tipikusan indexesen).

Ma meg láttam, hogy külön írtak egy programot, amivel szintén Ákost fikázzák, de ez még a botrány előtti időszakból való.

Aztán valami szélsőjobbos ismerősöm mondta, hogy annak idején írt egy dalt, ami a zsidókról szól és hogy fikázza őket és azóta van meg ez az ellentét.

(mert ugye köztudott, hogy az indexesek "99%-a" zsidó)

Mondjuk az is feltűnt, hogy Jézust is imádják fikázni, zsidókról sosincs semmi, csak "magasztaló" cikkek inkább(ha valaki tud valamit, nyugodtan linkelhet)

2015. dec. 17. 21:43
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Ez bizony így van, jól mondta ismerősöd.

Persze ez egy nem hivatalos, kimondott dolog, de ahogy neked is feltűnt, egy valóban érezhető utálat van egymás iránt.

Illetve ez lesz az a dal, elég régi, viszont jól kihúzta vele a gyufát.

Azóta ott járatják le, ahol tudják, elég szánalmas, ha engem kérdezel.

2015. dec. 17. 22:39
 12/33 anonim ***** válasza:
41%
Hát,én vergődést,hisztizést,csak tőled látok.Értem én,hogy nem tetszik az ellenvélemény,de ez van.
2015. dec. 17. 22:44
 13/33 A kérdező kommentje:

Milyen vélemény?

Az nem vélemény, hogy megkérdezed, hogy "minek olvasom?".

Elég feketén-fehéren látod a világot...

2015. dec. 17. 22:59
 14/33 anonim ***** válasza:
66%
Sose értettem miért jó az, ha egy művész, egy énekes ennyire bevonja magát a politikába és ennyire kiáll nyíltan egy adott párt mellett, de Ákos és Pataky esetében gondolom komoly érdekek is álhatnak a dolog mögött..
2015. dec. 17. 23:04
 15/33 anonim ***** válasza:
43%
Hát,lehet,hogy nem tetszett neked,de hát talán olvasd el a saját soraidat:"mert ugye köztudott,hogy az indexesek 99%-a zsidó".Hogyne,a fél ország zsidó,bár nekem eddig nem tűnt fel."Mondjuk az is feltűnt,hogy Jézust is imádják fikázni,zsidókról sosincs semmi".Ez a kettő üti egymást,mivel a Biblia szerint,Jézus is zsidó volt. Mindenesetre,ebből a mondatodból elég egyértelmű,hogy hiányolod a zsidózást az Indexről.Ezért kérdeztem,hogy miért nem olvasol inkább olyan oldalakat,ahol igényeidnek megfelelően,non-stop ez megy.
2015. dec. 17. 23:10
 16/33 A kérdező kommentje:

Azt az ismerősöm mondta, hogy a 99%-a zsidó.

Másik, hogy nem hiányolok semmit.

Ha azt mondom, hogy érdekes mód Volna Gábor csak a cigányokat szidja akkor neked azt jelenti, hogy várok egy kis magyarozást is?

Inkább hagyjuk, félelmetesen idióta vagy, ez már tisztán látszik.

Na jó éjt, a többieknek köszönöm a választ, így már érthetőbb, hogy miért van ellentét.

2015. dec. 17. 23:23
 17/33 anonim ***** válasza:
62%

Még szerencse, hogy Áki a Párthoz tartozik.

2015. dec. 17. 23:25
 18/33 anonim ***** válasza:
38%

Így igaz, mindenki zsidó!

MINDENKI!

2015. dec. 17. 23:27
 19/33 anonim ***** válasza:
Hát ez érdekes,kedves kérdező.Ha egy ismerősöd azt mondja,hogy az indexesek 99%-a zsidó,akkor szerinted ez azt jelenti,hogy ez köztudott dolog.Hmmm...és te idiótázol le bárkit is?Mellesleg az ellentétek inkább ilyen dolgokból fakadnak:ha nincs érv,idiótázni kell a másikat.Gondolom nálad ez a megszokott,ha vitázol valakivel."Mondjuk az is feltűnt,hogy Jézust is imádják fikázni,zsidókról sosincs semmi,csak "magasztaló" cikkek inkább".Hát igen,ebből a mondatodból kimondva-kimondatlanul,elég egyértelműen az "jön le",hogy hiányolod.Meg persze még az,hogy fogalmad sincs,miért nevezték Jézust "Názáretinek".
2015. dec. 17. 23:47
 20/33 anonim ***** válasza:
83%

Megjött a bosszú népe lepontozgatni! :)

Nyomjátok csak! :)

Ide is! Ide is! :D

2015. dec. 17. 23:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!