Mi igaz ebből az utcai pletykából?
Ákosról van szó.
Azt már eddig is észrevettem, hogy az Indexen imádják savazni, főleg a Sajó nevű újságíró(kétszer olvastam tőle cikket, hát elég durván fikázta, persze olyan tipikusan indexesen).
Ma meg láttam, hogy külön írtak egy programot, amivel szintén Ákost fikázzák, de ez még a botrány előtti időszakból való.
Aztán valami szélsőjobbos ismerősöm mondta, hogy annak idején írt egy dalt, ami a zsidókról szól és hogy fikázza őket és azóta van meg ez az ellentét.
(mert ugye köztudott, hogy az indexesek "99%-a" zsidó)
Mondjuk az is feltűnt, hogy Jézust is imádják fikázni, zsidókról sosincs semmi, csak "magasztaló" cikkek inkább(ha valaki tud valamit, nyugodtan linkelhet)
Ez bizony így van, jól mondta ismerősöd.
Persze ez egy nem hivatalos, kimondott dolog, de ahogy neked is feltűnt, egy valóban érezhető utálat van egymás iránt.
Illetve ez lesz az a dal, elég régi, viszont jól kihúzta vele a gyufát.
Azóta ott járatják le, ahol tudják, elég szánalmas, ha engem kérdezel.
Milyen vélemény?
Az nem vélemény, hogy megkérdezed, hogy "minek olvasom?".
Elég feketén-fehéren látod a világot...
Azt az ismerősöm mondta, hogy a 99%-a zsidó.
Másik, hogy nem hiányolok semmit.
Ha azt mondom, hogy érdekes mód Volna Gábor csak a cigányokat szidja akkor neked azt jelenti, hogy várok egy kis magyarozást is?
Inkább hagyjuk, félelmetesen idióta vagy, ez már tisztán látszik.
Na jó éjt, a többieknek köszönöm a választ, így már érthetőbb, hogy miért van ellentét.
Még szerencse, hogy Áki a Párthoz tartozik.
Így igaz, mindenki zsidó!
MINDENKI!
Megjött a bosszú népe lepontozgatni! :)
Nyomjátok csak! :)
Ide is! Ide is! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!