Mi igaz ebből az utcai pletykából?
Ákosról van szó.
Azt már eddig is észrevettem, hogy az Indexen imádják savazni, főleg a Sajó nevű újságíró(kétszer olvastam tőle cikket, hát elég durván fikázta, persze olyan tipikusan indexesen).
Ma meg láttam, hogy külön írtak egy programot, amivel szintén Ákost fikázzák, de ez még a botrány előtti időszakból való.
Aztán valami szélsőjobbos ismerősöm mondta, hogy annak idején írt egy dalt, ami a zsidókról szól és hogy fikázza őket és azóta van meg ez az ellentét.
(mert ugye köztudott, hogy az indexesek "99%-a" zsidó)
Mondjuk az is feltűnt, hogy Jézust is imádják fikázni, zsidókról sosincs semmi, csak "magasztaló" cikkek inkább(ha valaki tud valamit, nyugodtan linkelhet)
"Hát ez érdekes,kedves kérdező.Ha egy ismerősöd azt mondja,hogy az indexesek 99%-a zsidó,akkor szerinted ez azt jelenti,hogy ez köztudott dolog.Hmmm...és te idiótázol le bárkit is?"
Pfffff....
Azt úgy kompletten a szélsőjobboldali ismerőse mondta, tehát a "köztudott hogy bla bla bla" az nem az ő gondolata, ha nem jött volna le, legalábbis szerintem elég egyértelmű.
"Sose értettem miért jó az, ha egy művész, egy énekes ennyire bevonja magát a politikába és ennyire kiáll nyíltan egy adott párt mellett..."
Erre csak annyit mondanék:
Verebes, Farkasházy, Jáksó, az a Jucus nevezetű ocsmány banya stb.
"Mindenesetre,ebből a mondatodból elég egyértelmű,hogy hiányolod a zsidózást az Indexről."
Számomra nem egyértelmű, de ahogy írta neki se, mert nem erre gondolt.
Azért örülünk, hogy te megmagyarázod neki, hogy ő egyértelműen erre gondolt.
Végülis azok után, hogy számonkérted rajta, hogy miért olvas Indexet és miért nem mást, belefér.
Na további kellemes pofáraesést ;)
"Verebes, Farkasházy, Jáksó"
Ugye tudod, hogy az más?:D
Ha meg nem tetszik, minek nézed őket, olvasol róluk?!
És ne magyarázkodj, majd én tudom, hogy Te egyértelműen mire gondoltál!4!4!
"z csak azt jelzi,hogy nem érted és nem érzed a magyar nyelvet,"
Írja az, aki képtelen volt értelmezni, hogy a kérdező ismerőse állította, hogy az Index 99%-a zsidó, nem pedig a kérdező.
Másrészt, csak hogy ne halj meg hülyén, az a bizonyos mondat, amit senki nem ért csak te(mondjuk pont fordítva van, de nem baj), egyáltalán nem azt jelenti, hogy hiányolja.
Ahogy a Vonat Gábor példánál se hiányolja, hanem ezzel arra akar utalni, hogy ha Vona csak a romákat vegzálja és nem magyarozik, akkor kifejezetten cigánygyűlölő.
Bár minek magyarázok, látszik, hogy félnótás vagy, aki majd erre a kommentre is ír valami baromságot, ahogy eddig is tetted.
"Megjött a bosszú népe lepontozgatni! :)"
Örülj neki, hogy lepontoznak. A hozzád hasonló bosszú népe meg inkább gödörbe szokta lőni azt, aki nem tetszik neki.
"Mellesleg,az említett Ákos dalban sem hangzik el a zsidó szó,mégis,a kommenteket elnézve,mindenki számára egyértelmű,hogy kikről szól,kikre gondol."
Na vajon mire gondolhat egy szélsőjobboldali, amikor "bosszú népezik"?
Hát nem is tudom, vajon mire?
Egyébként meg már a középkorban is annak nevezték a zsidókat. Egy kicsit művelt ember tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!