Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi igaz ebből az utcai pletyká...

Mi igaz ebből az utcai pletykából?

Figyelt kérdés

Ákosról van szó.

Azt már eddig is észrevettem, hogy az Indexen imádják savazni, főleg a Sajó nevű újságíró(kétszer olvastam tőle cikket, hát elég durván fikázta, persze olyan tipikusan indexesen).

Ma meg láttam, hogy külön írtak egy programot, amivel szintén Ákost fikázzák, de ez még a botrány előtti időszakból való.

Aztán valami szélsőjobbos ismerősöm mondta, hogy annak idején írt egy dalt, ami a zsidókról szól és hogy fikázza őket és azóta van meg ez az ellentét.

(mert ugye köztudott, hogy az indexesek "99%-a" zsidó)

Mondjuk az is feltűnt, hogy Jézust is imádják fikázni, zsidókról sosincs semmi, csak "magasztaló" cikkek inkább(ha valaki tud valamit, nyugodtan linkelhet)

2015. dec. 17. 21:43
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Egyébként még mellé is beszélsz.Mert,ha azt mondod,hogy Vona Gábor csak a cigányokat szidja,abból nem következik semmi.De ha azt mondod,hogy a cigányokat szidja,de magyarokról soha semmit nem mond,csak "magasztalja" őket, abból bizony az "hallatszana ki",hogy hiányolod.
2015. dec. 17. 23:53
 22/33 anonim ***** válasza:

"Hát ez érdekes,kedves kérdező.Ha egy ismerősöd azt mondja,hogy az indexesek 99%-a zsidó,akkor szerinted ez azt jelenti,hogy ez köztudott dolog.Hmmm...és te idiótázol le bárkit is?"

Pfffff....

Azt úgy kompletten a szélsőjobboldali ismerőse mondta, tehát a "köztudott hogy bla bla bla" az nem az ő gondolata, ha nem jött volna le, legalábbis szerintem elég egyértelmű.

2015. dec. 17. 23:56
 23/33 anonim ***** válasza:

"Sose értettem miért jó az, ha egy művész, egy énekes ennyire bevonja magát a politikába és ennyire kiáll nyíltan egy adott párt mellett..."

Erre csak annyit mondanék:

Verebes, Farkasházy, Jáksó, az a Jucus nevezetű ocsmány banya stb.

2015. dec. 18. 00:02
 24/33 anonim ***** válasza:

"Mindenesetre,ebből a mondatodból elég egyértelmű,hogy hiányolod a zsidózást az Indexről."

Számomra nem egyértelmű, de ahogy írta neki se, mert nem erre gondolt.

Azért örülünk, hogy te megmagyarázod neki, hogy ő egyértelműen erre gondolt.

Végülis azok után, hogy számonkérted rajta, hogy miért olvas Indexet és miért nem mást, belefér.

Na további kellemes pofáraesést ;)

2015. dec. 18. 00:04
 25/33 anonim ***** válasza:

"Verebes, Farkasházy, Jáksó"

Ugye tudod, hogy az más?:D

Ha meg nem tetszik, minek nézed őket, olvasol róluk?!

És ne magyarázkodj, majd én tudom, hogy Te egyértelműen mire gondoltál!4!4!

2015. dec. 18. 00:07
 26/33 anonim ***** válasza:
Szerintem meg,ha számodra nem egyértelmű az említett mondatból,az csak azt jelzi,hogy nem érted és nem érzed a magyar nyelvet,hasonlóan a kérdezőhöz.Vagy inkább csak úgy teszel,mintha nem értenéd,de sebaj.Pofáraesésről egyébként szó sincs,viszont szórakoztatóak vagytok.
2015. dec. 18. 00:12
 27/33 anonim ***** válasza:

"z csak azt jelzi,hogy nem érted és nem érzed a magyar nyelvet,"

Írja az, aki képtelen volt értelmezni, hogy a kérdező ismerőse állította, hogy az Index 99%-a zsidó, nem pedig a kérdező.

Másrészt, csak hogy ne halj meg hülyén, az a bizonyos mondat, amit senki nem ért csak te(mondjuk pont fordítva van, de nem baj), egyáltalán nem azt jelenti, hogy hiányolja.

Ahogy a Vonat Gábor példánál se hiányolja, hanem ezzel arra akar utalni, hogy ha Vona csak a romákat vegzálja és nem magyarozik, akkor kifejezetten cigánygyűlölő.

Bár minek magyarázok, látszik, hogy félnótás vagy, aki majd erre a kommentre is ír valami baromságot, ahogy eddig is tetted.

2015. dec. 18. 00:29
 28/33 anonim ***** válasza:
Igen,írok,mégpedig azt,hogy a kérdésfeltevő sorait ugyan jobban próbálod magyarázni,mint maga a kérdésfeltevő, csak erőltetett az egész.Mellesleg,az említett Ákos dalban sem hangzik el a zsidó szó,mégis,a kommenteket elnézve,mindenki számára egyértelmű,hogy kikről szól,kikre gondol.
2015. dec. 18. 00:54
 29/33 anonim ***** válasza:

"Megjött a bosszú népe lepontozgatni! :)"

Örülj neki, hogy lepontoznak. A hozzád hasonló bosszú népe meg inkább gödörbe szokta lőni azt, aki nem tetszik neki.

2015. dec. 18. 06:07
 30/33 anonim ***** válasza:

"Mellesleg,az említett Ákos dalban sem hangzik el a zsidó szó,mégis,a kommenteket elnézve,mindenki számára egyértelmű,hogy kikről szól,kikre gondol."

Na vajon mire gondolhat egy szélsőjobboldali, amikor "bosszú népezik"?

Hát nem is tudom, vajon mire?

Egyébként meg már a középkorban is annak nevezték a zsidókat. Egy kicsit művelt ember tudja.

2015. dec. 18. 06:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!