Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Téged kevertek már össze mással?

Téged kevertek már össze mással?

Figyelt kérdés

Szóval az van, hogy vad idegenek

Úgy rámköszönnek minden évben két három ,más más eber , mintha valami régi ismerősük lennék.

Hol az utcán ,hol valami boltban stb.van hogy pár méterről integetnek és közben mosolyognak. (Normális emberek,nem fogykósok) Ilyenkor én is illedelmesen vissza köszönök.

Pedig én nem nagyon hasonlítok úgy másokra. Vagy mégis? És férfi vagyok. ..(Most úgy eszembe jutott mert a minap ismét megtörtént)

Veletek volt már hasonló?..

2023. szept. 23. 13:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Rengetegszer, alsóban és általánosban is. Még a saját barátaim is. De nem számít, már megszoktam.
2023. szept. 23. 17:36
 12/15 A kérdező kommentje:

Haha..Marika🤣, és a személyes dolgok stb..

Na erről van szó..👍

2023. szept. 23. 18:00
 13/15 anonim ***** válasza:
Igen.
2023. szept. 25. 11:09
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekem igazából egy ilyen eset ugrik be, de simán meglehet, hogy volt belőle több is.

Ott viszont az volt, hogy egy késő őszi délután siettem sulis úszásról a buszpályára, táskákkal felpakolva futottam konkrétan, amikor egy csapat látszólag korombeli lány és fiú haladt el mellettem. Az egyik srác odaszólt mosolyogva, hogy "Szia Regina!". Lányos zavaromban visszaköszöntem, pedig a nevem köszönőviszonyban sincs a Reginával :D (szerintem nem is illene hozzám, de az más kérdés)

2023. okt. 2. 13:06
 15/15 A kérdező kommentje:

köszi,hogy leírtad )

Nálam tuti ,hogy lesz valamikor még ilyen eset😬 2éven belül 1x biztos.

-Ilyenkor úgy érdekelne a hasonmásom vajon ,hogy nézhet ki,mennyire is hasonlít rám, stb😬.

2023. okt. 2. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!