A legtöbb férfi miért a vékony, vagy átlagos, de jó adottságokkal rendelkező nőket tartja szexinek? Persze értem,hogy kerek mell,szép fenék, jó test, és hasonlók,meg persze szép arc. De miért ez?
Miért irigykedsz? Inkább tennél azért, hogy vékony, sportos legyél..de nem, te ehelyett kiírsz ide egy merő rosszindulatú kérdést.
Vagy te összejönnél olyan pasival, aki neked nem tetszik külsőre, de jó a humora és kedves?
"átlagos, de jó adottságokkal rendelkező"
? ???
Most akkor átlagos vagy jó?
Most az a kérdés, hogy a férfiak miért a vonzó őket tartják vonzónak?
Nem értem.
Ez is csak divat. Olyan, mint pl az, hogy milyen autód, vagy milyen telefonod van. Amikor még nem volt telefon, akkor más volt "fontos". Vagy pl más társadalmakban más a nő ideál is. Tehát ezek nem valós dolgok, csak az aktuális társadalmi elvárások alakítják.
Egyébként én pl soha nem akartam ilyen "tökéletes" nőt, de az viszont fontos, hogy nekem tetszen.
Kérdező, akkor fogalmazz egyértelműen úgy, hogy ne legyen félreérthető. Te írtad azt, hogy te nem vagy vékony, miközben azt sérelmezed, hogy a pasiknak miért tetszik a vékony, szexi alkat. 🤦
Attól, hogy van párod, még irigy vagy a vékony alkatú csajokra, mert te nem vagy az.
Egy átlagos, nem vékony csaj vagy, aki irigy a vékony csajokra, emiatt azt sérelmezed, hogy a pasik miért a vékony, szexi csajokról énekelnek.
"De kérdezem én, miért? Ebből a típusból elég kevés nő él a világon,mármint tökéletes alakkal, jó adottságokkal,és szép arccal"
A párodnak pont te vagy a tökéletes, ha nem tudnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!