Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A legtöbb férfi miért a...

A legtöbb férfi miért a vékony, vagy átlagos, de jó adottságokkal rendelkező nőket tartja szexinek? Persze értem,hogy kerek mell,szép fenék, jó test, és hasonlók,meg persze szép arc. De miért ez?

Figyelt kérdés
A legtöbb dalban is a szuper szexi nőkről énekelnek.De kérdezem én, miért? Ebből a típusból elég kevés nő él a világon,mármint tökéletes alakkal, jó adottságokkal,és szép arccal. Egy sima nő,miért nem tud mellettük labdába rúgni? Én a magam példájából indulok ki,hogy bár sokan kedvelnek, jó a humorom, kedves vagyok az emberekkel, állítólag szép az arcom,de nem vagyok vékony, vagy olyan nő,akit a pasik szexinek neveznek.Ha mellettem lenne egy másik csaj,kevésbé szép arccal,de jó testtel, tuti őt választanák.Ez miért van?Ilyenkor már egyáltalán nem dominál a nő személyisége,csak a teste? A pasiknak melyik a fontosabb tényező? Mert mindenhol azt olvasni,ha jó a humorod, közvetlen vagy,stb stb...akkor biztos megtetszel valakinek..De attól még tudat alatt a férfiak nem az átlagos fölötti nőkről álmodoznak? Ha azt mondanák,hogy egy ilyet kapnak a feleségük helyére, simán lecserélnék.(vagy mégsem?) A kérdés nem provokatív, ne értse senki félre, csak érdekel nőként.
2024. jan. 7. 13:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%

Miért irigykedsz? Inkább tennél azért, hogy vékony, sportos legyél..de nem, te ehelyett kiírsz ide egy merő rosszindulatú kérdést.

Vagy te összejönnél olyan pasival, aki neked nem tetszik külsőre, de jó a humora és kedves?

2024. jan. 7. 13:25
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

"átlagos, de jó adottságokkal rendelkező"

? ???

Most akkor átlagos vagy jó?

Most az a kérdés, hogy a férfiak miért a vonzó őket tartják vonzónak?

Nem értem.

2024. jan. 7. 13:30
 3/13 A kérdező kommentje:
Félreértetted a kérdést,nem vagyok irigy. Van párom.Ma hallgattam egy dalt, igaz német volt. Abban énekelték,hogy super sexi csirkék" magyarra fordítva. Azért kérdezem,hogy a pasik úgy tartanak valakit szexinek,hogy az alakja miatt,vagy cakkom pakk. És melyiket választanák adott esetben. Átlagos külsejűt,szép arccal, vagy jó testűt, de kevésbé szép arccal.
2024. jan. 7. 13:30
 4/13 anonim ***** válasza:
75%

Ez is csak divat. Olyan, mint pl az, hogy milyen autód, vagy milyen telefonod van. Amikor még nem volt telefon, akkor más volt "fontos". Vagy pl más társadalmakban más a nő ideál is. Tehát ezek nem valós dolgok, csak az aktuális társadalmi elvárások alakítják.

Egyébként én pl soha nem akartam ilyen "tökéletes" nőt, de az viszont fontos, hogy nekem tetszen.

2024. jan. 7. 13:31
 5/13 A kérdező kommentje:
No! Az utolsó hozzászóló adta meg a kérdést a válaszomra.
2024. jan. 7. 13:32
 6/13 A kérdező kommentje:
Bocsánat,pont fordítva. :D Annyira gyorsan akartam írni,hogy elszúrtam,elnézést.
2024. jan. 7. 13:32
 7/13 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, akkor fogalmazz egyértelműen úgy, hogy ne legyen félreérthető. Te írtad azt, hogy te nem vagy vékony, miközben azt sérelmezed, hogy a pasiknak miért tetszik a vékony, szexi alkat. 🤦

Attól, hogy van párod, még irigy vagy a vékony alkatú csajokra, mert te nem vagy az.

2024. jan. 7. 13:33
 8/13 A kérdező kommentje:
Én pont,hogy átlagos vagyok, de köszi a választ. :)
2024. jan. 7. 13:34
 9/13 anonim ***** válasza:
84%
Na vajon?
2024. jan. 7. 13:34
 10/13 anonim ***** válasza:
88%

Egy átlagos, nem vékony csaj vagy, aki irigy a vékony csajokra, emiatt azt sérelmezed, hogy a pasik miért a vékony, szexi csajokról énekelnek.

"De kérdezem én, miért? Ebből a típusból elég kevés nő él a világon,mármint tökéletes alakkal, jó adottságokkal,és szép arccal"

A párodnak pont te vagy a tökéletes, ha nem tudnád.

2024. jan. 7. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!