Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen volt a legfélelmetesebb...

Milyen volt a legfélelmetesebb élményetek?

Figyelt kérdés
Amikor nagyon féltetek.

2024. jan. 6. 20:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Amikor 19 évesen este egy elhagyatott helyen megfenyegettek és kiraboltak az eltartott honfitársaink.
2024. jan. 7. 05:59
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Katonaként mikor földes úton mentem vissza a laktanyába gyalog, mert arra kb 2km-el rövidebb volt az állomástól. Tél volt, valamennyi holdfény de zseblámpát is vittem magammal ami persze elején megadta magát, onnan meg gondoltam látok annyit amennyit kell, aztán folyamatos neszt hallottam oldalról, mintha valaki járna a kukoricásban, végül előbukkant 4 őz, de azért az elég para volt, mert hang alapján még ember is lehetett volna, én meg már azon gondolkodtam, hogy most valaki direkt szivatni akar vagy mégis mit keresne a kukoricásban.
2024. jan. 7. 06:27
 13/19 anonim ***** válasza:
78%
20-25 fős kisebbség körül állt széklábakkal, husángokkal, méretes pengehosszúságú konyhakésekkel és egyebekkel felfegyverkezve!
2024. jan. 7. 14:49
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Fél órára eltévedtem a Pilis hegységben egy téli kora délután!

Rám sötétedett és felgyorsult ütemben kezdett lehűlni a levegő!

Nekem ez eléggé durva volt - pszichésen!

2024. jan. 7. 14:52
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Vaddisznó apu felállt - harchoz - tőlem 15 méterre, - mögötte a népes családjával! Ha úgy döntött volna bármiért is, hogy én veszélyt jelentek a családjára, akkor most nem válaszolok itt!
2024. jan. 7. 14:53
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Fegyveres testületnél dolgoztam - éles fegyverrel, őrként, - és amikor a szolgálat átadás-átvétel történt, az átvevő kolléga megnézte a hátam mögött állva, hogy töltve van-e a gépkarabély! Töltve volt - és mellettem másfél méterrel találta el a helységben a talajt a lövéssel, majd a lövedék a nyitott ajtón kiszállt a "semmibe"!
2024. jan. 7. 14:56
 17/19 anonim ***** válasza:
24%
Felmászol egy fára és kész, nem kell beszarni pár vaddisznótól
2024. jan. 7. 14:57
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Majdnem megfulladtam egy szem cukortól.

Majdnem vízbefojtott az egyik tábor-társam.

Azt hiszem, ennyi.

2024. jan. 8. 20:08
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Többször néztem már farkasszemet csőre töltött lőfegyverrel.
2024. jan. 8. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!