Számodra melyik volt a legfélelmetesebb, legsokkolóbb film, amit láttál?
Figyelt kérdés
2017. nov. 24. 10:55
1/49 anonim válasza:
Ragyogás. Akarsz egy lufit, Georgy?
Megvan???
Amúgy nem nézek horrort, fantasy-t, sci-fit, stb.-t
2/49 anonim válasza:
nem tudom, hogy az első válaszoló humorizálni akart-e, de a filmcím, és az idézet tök más sztoriból van. A közös bennük, hogy mindkettőt Stephen King írta :D
3/49 anonim válasza:
Nm jut eszembe a címe :D Börtönben játszódik és egy idősebb bácsi felakasztja magát benne, évekig rém álmodtam tőle.
4/49 anonim válasza:
Hú, nem akartam ironizálni. Öreg vagyok, asszem..
Bakker!
Mi a címe a Georgy-nak??
5/49 anonim válasza:
Crawlspace (2012), túl fiatalon néztem meg vagy nem tudom de a végén eldobtam az agyam, hogy mit ki nem találnak.
6/49 anonim válasza:
Az út ,egy nyomasztó film,a Lake eden meg az igazságtalansága miatt zavar...
7/49 anonim válasza:
A dzsordzsis filmnek meg a címe AZ...
9/49 anonim válasza:
Az-ban mondja is a bohóc: Túl öregek vagytok mind!
10/49 anonim válasza:
Gyerekként három ilyen ragadt meg:
1. "Rémálom az Elm utcában" Nem mertem elaludni, úgy betojtam
2. "Interjú a vámpírral" ambivalens érzést okozott hogy a főhős, akivel szimpatizálok, embereket öl. Itt imádtam meg a vámpírokat, máig az egyik kedvenc filmem.
3."Jófiú" Teljesen sokkolt, hogy a gyerek minden ok nélkül, egyszerűen érzelemmentes szociopata és pszichopata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!