Számodra melyik volt a legfélelmetesebb, legsokkolóbb film, amit láttál?
Még ifjú voltam, és a fejembe vettem, hogy egyedül megnézem a Kört.
Az első 10 perc után úgy döntöttem, hogy mégsem egyedül kéne megnézni. :)
A Blair Witch elsőre ijesztő volt, akkor nyomott hagyott bennem, pár évvel később megnéztem, és akkor meg röhögtem rajta, hogy ezen mit kellet izgulni annyit.
Amire meg a mai napig emlékszek: még kicsi voltam, és már ágyba voltunk zavarva, de valamiért kimentem és láttam, hogy valami horrorfilm ment a tévében. Annyi volt a jelenet, hogy egy férfi megy egy nő felmentek egy lakásba (talán szex céljából). A pasi bement a fürdőszobába, és ott levette az "ember maszkját", és kijött a fürdőszobából, a nő meg sikítozott, mert kiderült, hogy a pasi egy ijesztő arcú földönkívüli/szörny. Nem tudom, ez melyik film volt, de utána sokáig nem mertem egyedül aludni. :)
A legsokkolóbb a Néma sikoly. Egy emberi magzat abortálása... :(
Ami viszont szórakoztatóan hátborzongató: Twin Peaks. 17 évesen is a paplan alól néztem :D, de jó volt!
Köszönöm a válaszokat:-) Az Azt könyven olvastam, és a Ragyogást,kicsit borzongatóak, de szerintem nem annyira félelmetesek. Amit Kingtől kiemelénk a A borzalmak városa, esetleg a Remület a sivatagban. Az út tényleg nyomasztó, de nem olyan sokkoló, inkább csak drámai. A Rémálom tényleg közveszélyes, a Kört kb.12 évesen láttam, na akkor halálra rémültem tőle, én sem néztem végig. Pár év múlva néztem meg, talpraesett horror
.A Cannibal Holocaustot, Paranormal Activityt, Fűrészt, Emberi százlábút látta valaki? A sziklák szeméhez mit szóltok?
10.Más vámpíros filmekről mi a véleményed,pl.Penge? Vagy melyik a kedvenced?
12, Annyire ne rázzon meg a Néma Sikoly, nem ismeretterjesztő dokumentum filmről van szó. Direkt így van megcsinálva, hogy sokkoló legyen, régebben a középsulikban is lejátszották a szexuális felvilágosítás keretében, mint elrettentést a védekezés nélküli szextől. Maga a film megrázó természetesen, de nem kell a szívedre venni, nem a valóságot látod, csupán egy "megtért" nőgyógyász,aki abortuszellenes aktivista lett dramatizálta az abortuszt, meg akarta mutatni az abortusz narrációjából is, hogy így hasson az emberre. Hasznos film egyébként,mert segít a fiataloknak felmérni a védekezés jelentőségét és felelősségre tanít, de nem így néz ki egy abortusz.
(Amennyiben mindezt tudtad, bocs a süket dumáért:-D).
A Cannibal Holocaust-tól többet vártam.
Egy másik filmet kerestem boltban, és mivel ugyanazzal a betűvel kezdődik a filmcím (abc-ben voltak a filmek a polcon, ezen akadt meg a szemem, főleg, hogy a borítóján a karóba húzott lány van.
Elolvastam a leírását, hogy hű, meg há, meg 52 országban betiltották, vagy mi. Aztán a pénztáros nő is ismerhette a filmet, mert amikor blokkolta, rémült fejet vágott.
Na ehhez a nagy beharangozáshoz képest eléggé sovány volt nekem, semmi félelmetes nincs benne. Esetleg a gyenge gyomrúak nem bírhatnak egyes jeleneteket, de ennyi.
Háát, én azt mondom nézzétek meg a Mártírok c. filmet és akkor lesz viszonyítási alap: [link]
A leírás csak a film első 1/3-át írja le,de nem akarok spoilerezni mi a lényege,mi lesz később. Viszont garantáltan felkavaró,lélekgyilkos egy film a brutalitása miatt.
Hetedik
Motel
Fűrész
nem tudok választani
Már mint a Cannibal Holocaust. A Mártírok tényleg durva.
Az eddigi abszolut legdurvább számomra a Szerb film volt.
A Motel szerintem nagyon gagyi, egy semmitmondó filmben csupa hatásvadász, giccsjelenet, egy gyenge Fűrész utánzatnak mondanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!