Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Számodra melyik volt a legféle...

Számodra melyik volt a legfélelmetesebb, legsokkolóbb film, amit láttál?

Figyelt kérdés

2017. nov. 24. 10:55
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
69%

A halál ezer arca.

Sok undorító filmet láttam, pl. a Salo-t, de a legfelkavaróbb a Halál ezer arca volt.

2017. nov. 24. 14:22
 22/49 anonim ***** válasza:
56%

Visszafordíthatatlan

Félelmetesnek nem mondanám, sokkolónak viszont nagyon is.

2017. nov. 24. 14:38
 23/49 anonim ***** válasza:
Kannibál holokauszt
2017. nov. 24. 14:48
 24/49 Metionin ***** válasza:
56%

A Tisztogatás és a Käsky (ez nem tudom hogy van-e szinkronizálva más nyelvekre de hasonlít a Tisztogatáshoz és hetekig nyomott voltam tőle.)

Horrort nem nézek.

2017. nov. 24. 14:59
 25/49 anonim ***** válasza:

#10-es vagyok.

A vámpíros filmekből azokat szoktam szeretni, ami kevésbé az akcióra megy, inkább lelkileg visel meg, vagy elgondolkoztat, hangulattal nyomaszt.

A kedvencem továbbra is az Interjú a vámpírral,

Erre mind a 3 fenti jellemző igaz. Ami még tetszik:

Alkonyattól pirkadatig (bár már rég láttam, de emlékszem hogy tetszett. Amúgy meg egy klasszikus)

Engedj be! (megrázó alkotás)

Daybreakers (Tudom hogy nagy bukás volt, de bírtam a hangulatát)

Drakula (szintén klasszikus)

Vámpírok bálja (Ezt lehet, hogy előbb láttam mint az Interjú a vámpírralt, humoros is, de van benne valami hátborzongató számomra)

és bár nem vámpírfilm, hanem zombi, de..

Eleven testek (eleve egy fricska a műfajnak, minden klisét felvezet, humoros, de valahogy filmként is működik. Akár hányszor látom a tv-ben, nem tudom nem megnézni)

2017. nov. 24. 15:05
 26/49 anonim ***** válasza:
20%
Oroszlán király.
2017. nov. 24. 15:14
 27/49 anonim ***** válasza:

Az emberi százlábú.

Nagyon megbántam, undorító egy film.:(

2017. nov. 24. 15:33
 28/49 anonim ***** válasza:
77%

Félelmetes filmeket nem nézek, elég gyenge idegezetű vagyok. Kamaszként láttam egy-két enyhébb horrort (Átok 1-2, illetve néhány Stephen King alkotás), de ami a legnagyobb nyomot hagyta bennem, az a Faun Labirintusa. Pedig azt már felnőttként láttam. Nem a szörny miatt (bár az kicsit ijesztő), hanem az egész film hangulata nagyon hatással volt rám, a végén olyan nyomasztó érzéssel keltem fel a Tv elől, mintha valami szörnyűség ért volna. Illetve egy pontos sírtam is.

Illetve egy film volt, amit nem tudtam végignézni, a Gótika.

Betegen voltam otthon 14 évesen, apuval fogadtunk, úgyse merem megnézni (ő látta, de ő megnéz mindent, egész gyűjteménye van horrorból otthon). 15 perc után kértem, állítsa le.

Itt sem volt semmi undorító jelenet, csak az nyomasztó hangulat, hirtelen olyan mély depressziós, minden értelmetlen hangulat tört rám, ahogy néztem.

2017. nov. 24. 15:44
 29/49 anonim ***** válasza:
egy ponton
2017. nov. 24. 15:45
 30/49 A kérdező kommentje:

#27, hány részét láttad a százlábúnak?:-)

A Gothika az első horrorok között volt, amiket láttam, nekem tetszett, érdekes film, de én a leglightesebb horrorok közé sorolom:-)

2017. nov. 24. 16:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!