Ha van valami konfliktus a családban (vagy akár baráttal), megbeszélitek, kezdeményezitek a megbeszélését? Konfliktus alatt azt értem, ami neked konfliktust okoz. Az ő viselkedése, tettei, mondatai.
Elfogadok olyan véleményeket is persze, hogy ami nekem probléma, az az én problémám.
Lehet, megkérdezitek, mégis mire gondolok, pl. a szerelmed rugdossa a kutyátokat, vagy a testvéred molesztálja a gyereked (vagy a szomszéd gyereket). Vagy: xy folyamatosan próbál veled fizettetni szórakozóhelyeken. Stb.
Elég durva példák amiket leírtál, ilyenek nincsenek nálunk több okból kifolyólag is, mint például, hogy egyik sincs a felsorolt személyek közül az életemben
De a családomnak sose volt erőssege a nyílt kommunikáció, szóval a válasz a kérdésedre az, hogy nem. Mindenki besértődik, majd elvonul valahova, majd egyszer csak megint kedves mindneki mindenkivel.
hát ilyen durva dolgok itt sincsenek, inkább álatlánosabb nézet eltérések esetén ott és amikor történik, ha a hely és idő ezt megengedi megszoktam említeni, hogy az engem ez és ez zavar és, örülnék ha ezt nem így csinálná, és valahogy megegyezünk
konfliktusok nélkül nem lehet senkivel együtt élni, ezeket le kell reagálni meg kell beszélni véleményem szerint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!