Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szégyenkezett már miattatok...

Szégyenkezett már miattatok valaki? Miért?

Figyelt kérdés
2024. jan. 3. 09:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
70%

13:14

Olvasva a soraidat én a helyedben ott helyben szembe köptem volna aztán csapot papot hátrahagyva bebasztam volna magam után az ajtót. A JóIsten baxná meg ezeket a szülőket, hogy Karácsonykor is ilyenek jutnak eszükbe.

Ez kritikán aluli, ez szánalmas, fogadjon örökbe egy kutyát aztán gubózzon be a lakásába az ilyen aztán rohadjon meg!

2024. jan. 3. 13:44
 12/13 Metionin ***** válasza:
79%
11. Ó, engem már nem hat meg. Totálisan leszarom, hogy mi a véleménye az életemről. Bezzeg amikor más asszonyokkal beindul a dicsekvésverseny, úgy veri a mellét az eredményeimmel, mintha fikarcnyit is hozzájárult volna bármelyikhez. Régebben még nem tudtam eldönteni, hogy ilyenkor röhögjek vagy hányjak, de ma már valahogy ez sem jut el az ingerküszöbömig.
2024. jan. 3. 13:53
 13/13 anonim ***** válasza:
54%

12

Az előző kommented olvasva épp kérdezni is akartam, hogy jól vagy-e, mert elég durvát mondott édesanyád szerintem, de a 12-es kommented olvasva megnyugodtam, hogy végül is nem tud hatni rád.

2024. jan. 3. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!