Anyagiasabbak lettek a nők az utóbbi 20-30 évben?
Nem biztos, hogy jó a kategória, de nem társkeresési, inkább emberi oldalról közelíteném meg.
Előre bocsátom, hogy nem vagyok incel, nem vagyok frusztrált és nőgyülölő sem.
Ugyanakkor rengeteg helyen, többek közt itt is, belefutok olyanba hogy a nő azért nem találkozik egy sráccal, mert ő éppen kertészként dolgozik és nem keres sokat, vagy ezek a vicces mémek, hogy miért nincs BMW-je valakinek, stb stb stb. Tehát sok közösségi médiás platform úgy jeleníti meg a mai nők túlnyomó többségét, mint életképtelen anyagias aranyásót, aki nem az embert nézi, hanem a pénzt. (Mondjuk ezt régen kuurvának hívták, de mindegy.) Szóval erre keresem a választ, hogy igazak ezek az infók vagy inkább csak valami lejáratókampány-szerű túllihegése bizonyos dolgoknak?
Szerintem jobb, mint az 1800 és azelőtti években, ahol aztán tényleg MINDENKI csak a pénzt nézte. Suba subához, ahogy mondták. A kosztümös filmekben gyakori mondata, hogy "xy jó parti", ami nem csak azt jelenti, hogy jó a modora és jól kijönnének.
Persze nem mosódtak el a határok olyan nagyon most se, de szerintem jobb lett a helyzet.
Na, lehet az incelkéknek lepontozni 😁
Miért kell általánosítani? Igen, vannak anyagias nők, vannak olyanok is, akiket hidegen hagyja a férfi pénze..
Mi ezen olyan meglepő?
Pl. én meg sportos nőként soha nem jönnék össze kövér férfival. És akkor most mi van?
Egy egészséges szinten fontos anyagiasnak lenni. Még a férfiaknak is! Valljuk be, normális embernek nem kell olyan pár, aki a minimális fizetését is minden szarra elszórja, aztán emiatt csóró lesz. És itt nem az a baj, ha valaki szakmunkás, hanem hogy
1. nem tud bánni a pénzével,
2. nem is törekszik normálisabb életre,
3. jó anyu nyakán élni.
A férjemet úgy ismertem meg, hogy minimálbért kapott, egy használt olcsó autóval járt, viszont tele volt tervekkel, tanult és kellemes személyiség, aki a kevés pénzzel is jól bánt. Most már jól keres, de megmaradt normális embernek. Akkor is mellette voltam és most is. Ez a lényeg szerintem.
A kapcsolat valamilyen szinten az anyagiakról is szól nemtől függetlenül és ez régen is így volt.
Nemesi családokban taktikusan kötöttek az emberek házasságot hogy az életmódjukat fent tudják tartani.
De ha belegondolsz ha mondjuk te egy jól menő bankár vagy akkor valszeg nem egy utcaseprő lánnyal fogsz összejönni, hiába kedves meg szép.
Igen.
Amikor a szüleim a házunkra gyüjtöttek, kilehelték a lelkükeg a munkahelyen, hogy meg legyen a házunk.
Anya nem a pénzt nézte apában, hanem kb a 0-ról érték el mind azt ami van.
A mai csajokat, inkább hagyjuk, nekik csak az anyagiak a fontosak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!