Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gáz ha kertészként dolgozom,...

Gáz ha kertészként dolgozom, nem keresek sokat, de lelkileg jól érzem magam, mint pl ha egy irodában hajtanék?

Figyelt kérdés

Szeretem a munkám, a természetet, igaz anyagilag nem keresek valami sokat, de jobban érzem így magam, mintha egy irodában ücsörögnék.

Szerintetek ez rossz felfogás?

2024. jan. 2. 12:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy gáz. Én szintén kertész.
2024. jan. 2. 14:30
 12/24 anonim ***** válasza:
11, milyen feladataid vannak? Mit szeretsz leginkább? Kb. milyen a fizetés?
2024. jan. 2. 14:38
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
11-es vagyok. Saját kertészet, de csak kicsiben tolom. 3 hónap alatt keresek szűkösen egy évre való pénzt. De 9 hónapom szabad.
2024. jan. 2. 14:54
 14/24 anonim ***** válasza:
63%
Nem gáz,lényeg,hogy te boldog vagy vele.Az ilyen büdös haszonleső k.vákkal meg egyébként is csak több gondod lenne,mint boldogságod.
2024. jan. 2. 15:05
 15/24 anonim ***** válasza:
74%
14-es, mi van, ha nő írta ki a kérdést?
2024. jan. 2. 15:10
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen, jó. Erre van igényed, megtaláltad benne a harmóniát, úgyhogy okés.
2024. jan. 2. 15:26
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Irigyellek.

Én az irodában ülök kicsit jobb pénzért de minden nap gyomorideggel megyek és utálom.

2024. jan. 2. 15:55
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
13-as nagyon jól hangzik, ezek szerint valamilyen gyümölccsel vagy zöldséggel foglalkozol.
2024. jan. 2. 16:01
 19/24 anonim ***** válasza:

Nem gáz, ha szereted csinálni akkor máris előrébb vagy mint sokan mások, akik kényszerpályán vannak munka ügyben.

Az irodától annyiban jobb hogy adott a napi mozgás, nincs meg az ülőmunka miatti károsodás, illetve szerintem stresszmentesebb is. Amelyik nő a munkád miatt lepattint azzal kár is lenne foglalkoznod, a felszínes és előítéletes nőkkel általában csak a gond szokott lenni később is, még ha össze is jöttetek volna.

Illetve az anyagi oldal, ha van megfelelő szaktudásod és pl átcsapsz vállalkozóba, meglepően sok pénzt is kereshetsz vele. Megfelelő ügyfélkört kell kiépíteni, sok középosztálybeli vagy akár gazdag ember is rendszeresen kertészeket alkalmaz, hiszen neki nem lesz ideje erre munka után otthon. Ők megbízható, igényes, és fizetőképes emberek, ha te is jó munkát végzel és kellő mennyiségű ilyen ügyfelet összegyűjtesz, akkor egész jó életszínvonalon megélhetsz végül te magad is.

2024. jan. 2. 16:13
 20/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Nekem sokat számít hogy nem gyomorideggel dolgozom.

Valaki kérdezte, ajánlanám e 50 évesnek.

Miért ne?

Itt inkább a növények, gyümölcsök megfelelő előállításán van a cél, nem 100kg-os sújokkal játszani.

2024. jan. 2. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!