Gáz ha kertészként dolgozom, nem keresek sokat, de lelkileg jól érzem magam, mint pl ha egy irodában hajtanék?
Szeretem a munkám, a természetet, igaz anyagilag nem keresek valami sokat, de jobban érzem így magam, mintha egy irodában ücsörögnék.
Szerintetek ez rossz felfogás?
Ez volna a normális, mindenkinek.
Nem pedig a pénzhajszolásba belerokkanni.
Köszönöm. :)
Jut meleg étel, tető a fejem felett, igaz a csajoknak nem jön be a fizetésem, de évekig depressziós voltam, és most ez elmúlt.
lehet butaságnak tűnik, de a lelki kienegysúlyozott életem, helyeztem az anyagiak felé, és azért így sem éhezem.
valószínüleg barátnőm nem lesz, mind lekoptatott, akiknek bevalottam hogy kertész vagyok. :)
Nem tudom hány éves vagy, de nekem 20 évig tartott elérni egy normál vagy egy kicsit felette lévő életszínvonalat stressz nélkül.
Ha a csajoknak a pénzed kell akkor azt ejtsed is.
Ez egy jó felfogás.
Nekem vonzó foglalkozásnak tűnik, csak azt nem tudom, hogy mi mindent foglal magába az, hogy kertész. Pl. aki közmunkásként a városi rózsaágyásokat igazgatja? Vagy egy kertészetben dolgozó, aki eladó is egyben és a növényeket is gondozza és mindenféle tujákat meg díszfákat meg cserepes virágokat és egyéb kertészkedési cikkeket árul? Vagy egy eperültetvényen gyomlál? Vagy egy kertészmérnök végzettségű, akinek van egy saját vállalkozása, és tervez és kivitelez vagy saját kertészetet üzemeltet, esetleg blogokat ír, esetleg influenszerkedik? Vagy egy önkormányzati településgazdálkodási cégnél valami irodai munka, aki időnként megtervezi a város kertészeti feladatait? Neked miből áll a munkád?
50 fölött ajánlanád valakinek? Mennyi fizikai munkával jár? Mennyire természetközeli a munkád? És mit jelent, hogy nem túl jó a fizetés? Egy gyári munkás vagy egy egyszerű önkormányzati dolgozó többet keres?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!