Veletek is előfordul, hogy nem fürödtök napokig ha csak
otthon vagytok?
Figyelt kérdés
Év közben ha melózom akkor délután ha hazaérek mindig letusolok, max. hétvégén nem szoktam 1 napot szombaton ha csak itthon vagyok, de most pl. ünnepek alatt, hogy nincs meló most ugrott be, hogy utoljára Karácsonykor fürödtem le 1 hete és még 1 hétig itthon vagyok szabin és elkgondolkoztam, hogy már csak kiváncsiságból is elhúzzam e addig vagy letusoljak már.
Annyi, hogy az intim részem azt megmostam azért a csap alatt, de máshol szagot se érzek különösebben.
Nekem száraz a bőröm, amin a mindennapos fürdés csak ront.
Valamint szeretek odáig fent lenni és dolgozni/böngészni a neten ameddig nem érzem, hogy olyan fáradt vagyok, hogy csak bedőlök az ágyba és alszom.
Így ha egyedül vagyok akkor 3-4 naponta, ha barátnőmmel akkor csak ha ő sem fürdik.
2023. dec. 31. 22:30
22/32 anonim válasza:
A magyarok sokan büdösek, naponta többször kell fürödniük, és mégis bűzlenek sokan. Ezt nem tudom miért van. Van aki meg 3 nap után is jó illatú, ha csak mosakszik.
2023. dec. 31. 23:55
23/32 anonim válasza:
Nem. Ez egy automatikus kényszer, mint kéz mosás, fogmosás. Nem fekszem be az ágyba fürdés nélkül, pedig legtöbbször nem vagyok különösebben piszkos.
2024. jan. 1. 04:12
24/32 Aurora6891 válasza:
"Mi értelme ezen az oldalom hazudni"
Jajj de édes.Hát mert mondjuk sok előember beteges hazudozó vagy mert csak szórakozik és jókat röhögnek a cimbikkel.
2024. jan. 1. 06:38
25/32 anonim válasza:
Az Aurora a kedvenc együttesed?
2024. jan. 1. 07:18
26/32 anonim válasza:
Érdekesek a válaszok, mennyi igénytelen ember van, te jó ég… És az ilyen kérdéseknél mindig jön vki bőrbetegséggel, régebbi korokkal, amikor nem volt úgy lehetőség stb. Én minden nap fürdök, nem érzem magam jól magam ápolatlanul. Nem kell megvárni, amíg már szagot húz az ember maga után.
„Annyi, hogy az intim részem azt megmostam azért a csap alatt, de máshol szagot se érzek különösebben.”
Fúj! Tehát akkor a hónaljad, lábad min. 1 hete mosatlan… Szerintem jövőre se fürödj le, minek az…
2024. jan. 1. 14:32
27/32 anonim válasza:
26, hònaljamat, lábamat IS MINDENNAP átkenem a speciális szerrel(ami szagtalanít, és FERTÖTLENÍT), és nem büdös semmim. MINDENNAP a speciális szerrel tisztálkodás. De te biztos bőrgyógyász vagy, és jobban tudod hogy kell kezelni egy olyan bőrbetegséget, ami a napi vízzel valò érintkezéstől a fejtetőtől a bokáig terjed, és fáj, ég, csíp, sebesedik, váladékozik, és kb együtt élni sem lehet vele. Ráadásul gòcot is okozhaz a testben(nekem pl emiatt begyulladt a szemem), de akár vérmérgezést is tud okozni. Az biztos egészségesegebb, és illatosabb(mert hogy a váladékozò bőr igen büdös, és hiába mosod vízzel annál jobban fog váladékozni, és büdösödni).
2024. jan. 1. 14:45
28/32 anonim válasza:
Tisztálkodom *
De mint írtam MINDENEMET át szoktam kenni MINDENNAP ezzel a szerrel. A mindenben benne van a lábam is, hònaljam, hasam, nyakam, MINDENEM.
És nem egyedül beteg vagyok ezzel, akinek így kell élni, hidd el. Rajtam kívül még a Földön sok milliòan kell, hogy így tisztálkodjanak, mert akár 1 csepp víztől is súlyos bőrreakciòjuk lehet.
2024. jan. 1. 14:48
29/32 anonim válasza:
27-28: Nem zavar, hogy a kérdező által írottat idéztem, azaz, nem a te hónaljadról, lábadról volt szó? Megfogalmazom akkor a többit is neked még egyszer, mert gyenge a szövegértésed: Nagyon sok igénytelen, lusta ember nem szenved semmiféle bőrbetegségben, pláne nem súlyosabban, nincs vízallergiája sem, van a lakóhelyén víz, szappan, mégse tisztálkodik megfelelően. Nekem ez gáz, akkor is, ha vki csak otthon műveli, de sajnos sok ember más emberek közé is úgy megy, hogy bőven vannak higiéniai hiányosságok. Úgyhogy hagyjuk a te bőrbetegségedet, az egy ritka kivétel, és elmondásod szerint mindent megteszel, ami a te helyzetedben megengedhető.
2024. jan. 1. 14:59
30/32 anonim válasza:
26-os egy proli. Valószínű olyan büdös, hogy a saját szagára érti hogy csíkot húz maga után. 26-os próbáld ki hogy néha cseréled a törölközőidet, akkor nem leszel egyre büdösebb fürdés után, és nem szólsz be olyanoknak akik betegség miatt máshogy oldják meg a tisztaságot. Az ember orra arra van kitalálva, hogy érezze mikor kell naponta 2-szer, és mikor elég másnap reggel fürdeni. Az hogy nem érzed a saját szagod az gondolom olyanoknál fordul elő akik vagy nagyon rossz érzékszervekkel rendelkeznek, vagy pedig egy hét alatt hozzászoktak. De amúgy igenis érezzük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!