Előfordult már veletek, hogy valaki eleinte kimondottan ellenszenves volt vagy utáltátok egymást, később mégis közel kerültetek egymáshoz?
Igen. Semmi extra nem volt. Mindig elég bunkón viselkedett, de aztán lassan egyre többet beszélgettünk, és kiderült, hogy nagyon jófej. Elsőre félreismert engem, és azért bunkóskodott, de ő is megismert engem jobban, és rájött, hogy nem olyan vagyok, mint gondolta.
Az ellenkezője többször fordult elő.
Igen!
A párom évekig "ellenség" volt, egy tankörbe jártunk az egyetemen, de kifejezetten ellenszenves volt számomra és viszont is, gyakorlatilag csak köszöntünk, ha muszáj volt, ez volt az összes kommunikáció.
A diploma után jó tíz évig nem találkoztunk, utána véletlen egy közös imerösnél futottunk össze, életünkben elöször elkezdtünk beszélgetni, felfedeztük, hogy rengeteg minden van, ami mindkettönket érdekel, meg hogy jól megértjük egymást és barátok lettünk.
Kb egy év múlva a barátságból szerelem és házasság lett, sok éve élünk együtt, kifejezetten boldogan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!