A férfiak többségében miért vallt ki az ellenszenvet ha egy férfi, ha valaki beleköt az utcán akkor vagy rendőrt hív, vagy leszórja ?
Fene akar verekedni, megsérülni, viszont ha valakinek nem tetszik a fejem és emiatt engem bántalmazni akár azt lefujom paprika spray el és hívom a rendőrséget , fel is jelentem. (Sajnos, bárcsak ne lett volna, de volt már ilyenre példa , mert az embert zavarta hogy rózsaszín a sapkam)
Ez miért vált ki a férfiak többségéből ellenérzést ?
1: A kérdésben olyan esetet ír, amikor belekötnek. Ha teszem azt, valaki odamegy hozzád az utcán, hogy adjál neki pénzt vagy megver, akkor azt te csak közeledésnek tekinted?🤔
Engem is szóltak meg, meg bes**rinak tituláltak, amiért kocsmákból párszor inkább elmentem, minthogy verekedésbe bonyolódjak. Akárhogy is nézzük, a dolog negatívan sülhet el, megsérülhetek maradandóan vagy én okozok maradandó sérülést, és engem ítélnek el. Az utána sovány vigasz, hogy legalább tökösen kiálltam magamért. Ha pedig utcán találnának meg, én sem haboznék használni a sprayt meg a személyi riasztót.
Most ez olyan dolog, munkahelyeken sem vettem soha fel a harcot, ha egy kolléga rendszeresen vegzált, hanem szépen bepanaszoltam a főnöknek. Volt, hogy fenyegettek, hogy megvárnak munka után, mondtam, akkor másnap első dolgom lesz értesíteni a főnököt, attól, hogy a munkahelyen kívül történik, ugyanúgy van köze hozzá, ha két dolgozója összebalhézik. Megeshet, hogy a rendőrségnek is kedvem támad szólni. Mindjárt visszábbvett az arcából.
"/7 anonim ***** válasza:
"
A kérdésből inkább az körvonalazódik, hogy te támadsz másokra indokolatlanul. Nincs arányban az, hogy te minden közeledést támadásnak hiszel, és egyből fújkálsz. Hosszú távon te fogsz rosszabbul járni, ha garázda vagy."
"Levágom a rózsaszín fejed, b*zigyerek!" És elindul felém gyorsan.... Biztos aránytalan a spray, hagyni kell mi ?
Na pont erről és ehhez hasonló jelenségről beszélek mint az első kommentelő !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!