Addig ismeretlen emberek az első beszélgetéskor szinte mindig megsértenek valamivel, miért?
Veled milyen gyakori ez?
De elsősorban nem értem, én nem sértegetek másokat, néha véletlen becsúszik, ami sértésnek is lehet venni, de csak néha!
Szerintem két lehetőség van
Az egyik, hogy túl érzékeny vagy és igazából nem is sértenek meg csak annak veszed.
A másik, hogy még ha nem is veszed észre de te magad sérted meg a beszélgető partneredet aki arra válaszul valóban sértőt mond.
Vaaagy esetleg tényleg csak naaagyon balszerencsés vagy de arra kevés az esély
2. Vagyok, én tudom magamról, hogy az vagyok és pont emiatt, hogy engem (szerintem) megsértenek, ezért én is szoktam direkt olyanokat mondani a másiknak, amik tudom, hogy nem esnek jól nekik, illetve van egy alap támadó stílusom, mivel nehezen ismerkedem és bízok meg emberekben, ez ilyen védekező dolog....na mindegy.
Szóval jó lenne írnod valóban egy két példát, mielőtt itt nagy elemezgetésekbe kezdenének a válaszadók, mert így csak tapogatózik mindenki.
"ha leírnám, hogy ezt tipikusan milyen típusú emberek szokták mondani (nem szerintem, hanem pszichológiailag), azzal megsértenélek."
Ha ezt esetleg egy kicsit jobban kifejted szerintem megtudjuk a kérdésedre a választ.
Mivel elég offenzívnek hangzott ami egyszerre bizonyítaná az irasombol mind a két pontot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!