Hogy keressek meg valakit egy ügyben ismeretlenül, aki kissé kiállhatatlan természetű, élből elutasít bárkit?
Figyelt kérdés
Az ügy rá nézve vagy kedvező, vagy semleges.2020. febr. 9. 13:02
1/8 anonim válasza:
Úgy, hogy megkeresed, felvázolod neki a mondandódat, és vagy belemegy vagy nem. De a meg sem próbálom mert amúgy elutasító alkat - potom hülyeség.
2/8 A kérdező kommentje:
Úgy értve, élből elutasítja azt, hogy bárkivel beszéljen egyáltalán, azaz nem áll szóba senkivel.
2020. febr. 9. 13:08
3/8 A kérdező kommentje:
Ja, és honnan veszed, hogy nem próbáltam?
2020. febr. 9. 13:09
4/8 anonim válasza:
Onnan hogy nem írtad... a szövegkörnyezetből az jött le, félsz megkeresni, mert tartasz ettől. Bocs hogy nem vagyok gondolat olvasó. :D
Másrészt ha elutasít, akkor nem tudok mit mondani... ne zaklasd.
5/8 A kérdező kommentje:
Hát kérdezz, ha nem értesz valamit, nem kéne lehülyézni élből másokat. Vagy te is stresszlezvezetnijársz ide, te ne zaklass engem, ha nincs ötleted.
2020. febr. 9. 13:23
7/8 A kérdező kommentje:
Trollkodni lehet, de az csak a gyengeség jele.
2020. febr. 9. 16:04
8/8 anonim válasza:
Azért valami konrkétumot írhattál volna, mert ez igy nagyon misztikus. Moilyen ügyben keresnéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!