Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Kiállhatatlan öregasszonyok?

Kiállhatatlan öregasszonyok?

Figyelt kérdés
Albérletben lakom egy panel lakásban. Mindkét szomszédban idősek laknak. Napi szinten az ajtó előtt beszélgetnek, pletykálnak stb. Eddig frusztrált de ráhagytam. Ma azonban elpattant az agyam. RÓLAM beszéltek, hogy én milyen nőcske vagyok hogy egy faszi mindig jár hozzám (aki egyébként a párom) és hogy nem csak itt lakok (?) amit nem tudom hogy értik és hogy állandóan jövök megyek és hogy mennyire zavarja őket a sok ajtó nyitás zárás hogy hallják ahogy a kulccsal nyitom az ajtót. Három műszakban dolgozok 7 napból 6ot úgyhogy nem is vagyok sokat otthon és elegem van belőlük nem szégyenlik magukat hogy az ajtó előtt beszélgetnek és esetleg én is hallok mindent? Meg pletykálnak rólam hogy én nem csak itt lakok meg még kitudja miket amiről nem tudok. Kerestem is másik helyet ami nem panel holnap megyek nézni mert én így nem maradok tovább hogy lesnek hogy mikor jövök haza. 20N
2019. máj. 7. 18:18
 1/6 anonim ***** válasza:
94%

Ilyen a többsége.

Ne köszönj nekik, ha meg beszólnak érte valamit, közöld, hogy van füled, és vén szipirtyóknak felesleges már köszöngetni, amikor lassan kikezdik őket a kukacok.

2019. máj. 7. 18:22
 2/6 anonim ***** válasza:
97%
Mi is hasonlóan jártunk,társasházba költöztünk,felújítottuk szóltunk nekik,hogy kisebb nagyobb hangzavarral fog járni,szemünkbe ment a jópofi,vissza meg hallottuk,hogy milyen borzasztóak vagyunk már most.Aztán beköltöztünk és rendre hallottuk mi is a pletykálást vagy a terasz alatt,vagy pedig a lépcsőházból.Mi miután megelégeltük,hogy folyton rólunk beszélnek,adtunk is rá nekik okot.Az asztalnál nyitott ablaknál lenyomtunk egy jó kamu veszekedést másnap már hallottuk is vissza,de nekünk nem mertek semmit mondani.Ne vedd őket figyelembe,semmi közük hozzád!😉
2019. máj. 7. 18:30
 3/6 anonim ***** válasza:
82%

Legyel ideiglenes kutya befogado bull tipusu kutyaknal. Azok eluzik az en szomszedaimat is tisztes tavolsagra.

Sose foglalkozz vele,mirol beszelnek. A venasszonyok hulyek.

2019. máj. 8. 02:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Az öregasszonyok pletykálnak,

a fiatalasszonyok meg hallgatóznak!

2019. máj. 8. 15:40
 5/6 anonim ***** válasza:

"zavarja őket a sok ajtó nyitás zárás...Három műszakban dolgozok 7 napból 6ot úgyhogy nem is vagyok sokat otthon "

Tegyük fel, hogy igazat mondanak és valóban nagy jövés-menés van nálad akkor is amikor te a munkahelyeden vagy.

Ezen az infón azért elgondolkoznék a helyedben!

Anélkül, hogy bárkit is meggyanúsítanék csak nem valaki kihasználja a távollétedet. Valaki, akinek szintén van kulcsa...

Nem pattogni kell, hanem gondolkozni.

2019. máj. 8. 16:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Irigykednek. A korosztályukbeli férfiaknak már nem megy a dolog, annyi pénzük meg nincs, hogy kitartsanak egy fiatal bikát maguknak.
2019. nov. 9. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!