Addig ismeretlen emberek az első beszélgetéskor szinte mindig megsértenek valamivel, miért?
Veled milyen gyakori ez?
De elsősorban nem értem, én nem sértegetek másokat, néha véletlen becsúszik, ami sértésnek is lehet venni, de csak néha!
Lehet mar késő van de nem értem a kérdező utolsó írását. Kinek-mire?
De azt biztos hogy egyikünknek sem válaszolt.
És igen a kérdezőt leszamitva szerintem mindenkinek egyértelmű miért bántják meg szegenyket
"Írjál már egy példát," - ez mintha kissé támadó lenne :D
"enélkül nem tudjuk eldönteni" - az előbb már valaki írta, hogy tudjátok, ha már többesszámot használtál.
ő írta
"azt akarjuk hogy írj pár példát," -akarjuk? milyen stílus, és miért nem csak a saját nevében?
"már kb mindenki ezt várja," honnan tudod? a mindenki túlzás. Nyomásgyakorlás rám.
"de erre sem vagy hajlandó," szép stílusú kérés újra
viszont mi már tudjuk mi a gond veled, csak te nem jöttél még rá! :D
azt ugyebár nem tudhatja, mit gondol vagy tud más, és ha ezek után netán a valóság birtokában lennél (kétlem) a kárörvendés rátesz még egy negatív lapáttal.
20:
Értem amit leírtál, ilyen is előfordult már.
24:
Most megsértődtél, hogy kielemeztelek.
Ez egy vicc xdd
Vedd már észre magad :D
De hát néhány reakció alapján nem is érdemes nagy következtetéseket levonni. Nem biztos, hogy általános igazságok vannak itt a jellemrajzokban. :-)
Kíváncsi vagyok én is, hogy mi az amivel könnyen meg lehet téged bántani. Nem azért, hogy utána majd használjam ellened. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!