A férfiak többségében miért vallt ki az ellenszenvet ha egy férfi, ha valaki beleköt az utcán akkor vagy rendőrt hív, vagy leszórja ?
Fene akar verekedni, megsérülni, viszont ha valakinek nem tetszik a fejem és emiatt engem bántalmazni akár azt lefujom paprika spray el és hívom a rendőrséget , fel is jelentem. (Sajnos, bárcsak ne lett volna, de volt már ilyenre példa , mert az embert zavarta hogy rózsaszín a sapkam)
Ez miért vált ki a férfiak többségéből ellenérzést ?
Egy ilyen szituációban az önvédelem a legfontosabb.Nem lehet tudni,hogy egy verekedésnek mi lesz a vége.Lehet,hogy ez egy kocsmai bunyóst,vagy egy magától nagyon elszállt küzdősportolót(vagy épp egy nagyon amatőrt) nem érdekel,és ezért lenézi,ha nem verekedéssel állsz ki magadért.Nyilván lehet mondani,hogy aki beléd köt a sapkád vagy bármi miatt,az megérdemelne min.egy orrbab...szást,ez szerintem is így van,de a legfontosabb,hogy valamilyen módon tudd magad mozgósítani.Teljesen jól tetted,hogy lefújtad a tagot.
42/f
43:
"Közterületen is használhatóak – tehát a jogszabály megengedi viselésüket – a CS/CN/CR-hatóanyag-tartalmú gázsprayk 20 mg töltőtömegig."
#44 Itt 20 grammot írnak, ami reálisabb, mivel a 20 mg töltőtömegű sprayt nem hogy megfogni nem tudnád, olyan kicsi lenne, de talán még látni sem nagyon.
#46 Azt tudom elképzelni, hogy a hatóanyag ennyi benne és a cikkek írói is keverik. Mert töltőtömegnek ez nagyon kevés. Pl. itt van ez
"15 grammos kiszerelés, 240 mg-os hatóanyag tartalommal"
Egyébként nem kötekedésből írom, csak most már kíváncsi vagyok, hogy mi az igazság. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!