A férfiak többségében miért vallt ki az ellenszenvet ha egy férfi, ha valaki beleköt az utcán akkor vagy rendőrt hív, vagy leszórja ?
Fene akar verekedni, megsérülni, viszont ha valakinek nem tetszik a fejem és emiatt engem bántalmazni akár azt lefujom paprika spray el és hívom a rendőrséget , fel is jelentem. (Sajnos, bárcsak ne lett volna, de volt már ilyenre példa , mert az embert zavarta hogy rózsaszín a sapkam)
Ez miért vált ki a férfiak többségéből ellenérzést ?
A b*zis rózsaszín sapkád vált ki ellenérzést.
Hát ne nézd
Érdekes, de én annyira csak a magam dolgával foglalkozom, hogy egy bųzis rózsaszín sapkát észre sem vennék. Ha meg igen, valószínű nem ütné át az ingerküszöbömet annyira sem, hogy véleményt formáljak róla.
Amit a kérdező ír, az garázdaság, testi sértés, az ellen pedig fel lehet, sőt, fel is kell lépni, törvényes kereteken belül.
Van egy olyan érzésem, hogy a négy pipás vehemens védelmező, ami mindig itt terem pártfogónak, és szorosan 1-2 perccel a kérdező után egyből reagál, hogy egy és ugyanaz a személy azzal, mint aki a kérdést kiírta.
Ebben a kategóriában már amúgy is jelen van, hogy egy kérdésre hirtelen 1-2 perces váltásokban bedobnak 5-10 választ egymás után, majd ugyanazok körbe fel is pontozzák egymást, utána valahogy a többi válaszra már nem érkezik 10+ értékelés, csak a saját alter profilokra. Nem tudom mire jó ez, de feltűnő.
17: Jajj ne! Ez itt a GYK-n annyira tipikus gondolkodásmód. Ha valaki egy vitában megvédi a másik felet, akkor az biztos ugyanaz a személy más bejelentkezésről.🤦
A többszörös regelésért, ha a moderátorok eszreveszik, azonnali és végleges kitiltás jár minden profilra vonatkozóan. Biztos majd megkockáztatom egy ilyen piszlicsáré hülyeség miatt.
De ha gondolod, írj nekik, jelents, hogy gyanítod, hogy én is a kérdező vágyok!🤷
"/19 anonim ***** válasza:
13: Nehéz nem észrevenni. Ha provokálni akarsz, viseld a következményeket."
Miféle provokációról beszélsz? Az csak egy sapka, ez pedig egy társadalom, rengetegféle emberrel, jobb ha hozzaszoksz, hogy a többségtől elterobb emberek is élnek körülötted !
Egyébként, ebben az esetben az garázda viselte a "következmenyeket", ugyanis még akkor is homályosan látott és hányt, amikor a rendőrök kiérkeztek.
Nem értem amúgy miert védessz egy erőszakos embert, aki egy másik, az utcán békésen közlekedő embert megtamadott? Buntaprtoló vagy? Vagy mi a fene ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!