Előfordulnak itt olyanok, akik nem tudják mit kezdjenek magukkal?
Figyelt kérdés
Pl. életcél, tanulás vagy legyen az bármi más.2023. szept. 22. 22:45
3/9 anonim válasza:
Igen, ilyen spirálban vagyok benne.
6/9 anonim válasza:
Azt tapasztaltam eddig, ha valaki elkezd mesélni az életéről/problémájáról-, esetleg az aktuális kérdéssel kapcsolatos hasonló esettel kapcsolatban, megoldást nem találnak a felek...
7/9 anonim válasza:
Nem akarok senkit megbántani, de szerintem eleve ilyen emberek "ragadnak" ezen az oldalon.Én is ilyen vagyok.
8/9 anonim válasza:
Magam is ilyen vagyok, pedig már nem vagyok fiatal, 40 körül. Már feladtam, nem érdekel semmi. Meló-ital-alvás triangulum. Ennyi. A cél a vég. Ami miatt nem rántok pengét, mert úgyis jön. Vagy így, vagy úgy. Meg néha összeszedek egy nőt dugni, barátokkal beszélgetni, pár hobbi........de csak létezem, nem élek már. Elég lenne ennyi.
9/9 A kérdező kommentje:
Nem is tudtam, hogy itt ennyi értelmes ember van.
2023. szept. 23. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!