Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azok, akik mindig görcsösen...

Azok, akik mindig görcsösen tökéletesen csinálnak mindent, hogyan képesek emberileg fejlődni, nőni? Egyáltalán van ilyesmire igényük?

Figyelt kérdés

2023. dec. 31. 15:06
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Kilences: ha hibázol a tanulmányaidban,munkádban, azzal hogy tudsz megbirkózni? Valamint, ha másokról beszélsz ilyesmiről, el szoktad mondani, vagy inkább elfeded valami fedősztorival?
2023. dec. 31. 16:28
 12/19 anonim ***** válasza:
53%

9 Te látod őket tökéletesnek, mert ráébredsz a saját hibáidra, és nem azért mert ezek magukat tökéletesnek gondolják. Azért ráz ki a hideg, mert gyülölöd, hogy nem tudsz olyan lenni mint ők és ki nem állhatod, hogy van bennük annyi gógyi, hogy nem nyúlnak kábszerhez és nem kell őket összeszedni sehonnan tajtrészegen.

Mondom: te látod őket tökéletesnek, mert ők pont csak annyit látnak, hogy mennyi minden van még amit magukon javítani kell és eszükbe nincs senkit lenézni.

Hát ezért gyülölködsz, és ráz ki a hideg. Nem azért mert ők léteznek, hanem azért mert benned nincs meg az az erő, hogy fogd, és elkezd kitakarítani magadból mind azt ami nem beléd való. Mert egyszerübb a semmit tevés, mint a tevékenység-számodra.

2023. dec. 31. 16:28
 13/19 anonim ***** válasza:

10 "akik nem rontanak el semmit soha,"

Nincs olyan ember aki soha ne rontana el semmit. Nincs és nem is lesz, kivéve Jézust. És nem is várja el senki, hogy ne hibázzon az ember, hiszen emberből van.

Én becsülöm, és mindig is becsültem és tiszteltem azokat az embereket, akik elhasalnak, és minden erejükből felállnak, és megtisztítják azt amit meg kell. De azt sosem fogom, aki csak gyűlölködni irigykedni tud, a már elért eredményre -a belefektetett melót, verítéket meg észre sem veszi és minden erőfeszítés nélkül megpróbálni lejáratni a másik embert pusztán azért.

2023. dec. 31. 16:34
 14/19 anonim ***** válasza:

12, köszönöm, hogy demonstráltad az undorító ítélkező stílust, amit megpróbáltam leírni. Jobban sikerült, mint nekem.

9-es.

2023. dec. 31. 16:36
 15/19 A kérdező kommentje:
Nyilván ezt a "nem rontanak el semmit soha" részt magam is pejoratív értelemben próbáltam írni, tehát hogy mindig úgy prezentálják magukat, hogy ők aztán sohasem. És persze, lenézik azokat, akik meg igen. Lehet idézőjelet kellett volna tennem oda... De amúgy köszönöm mindenkinek, aki veszi a fáradságot és hozzájárul válaszával ehhez a kérdéshez! :)
2023. dec. 31. 16:56
 16/19 anonim ***** válasza:
Pont azért nem fognak fejlődni, mert a saját görcsös hozzáállásuk miatt visszahúzzák saját magukat. Ez a 22-es csapdája.
jan. 1. 10:26
 17/19 anonim ***** válasza:
16 Semmit nem értettél, vedd le a szemellenződet, mert igy torzan fogod látni a világot.
jan. 1. 11:08
 18/19 anonim ***** válasza:

17

Inkább te vedd le. A görcsösséged sugárzik még a válaszodból is.

jan. 1. 11:11
 19/19 anonim ***** válasza:
ee
jan. 1. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!