Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elfogadjátok ha valaki homosze...

Elfogadjátok ha valaki homoszexuális?

Figyelt kérdés

2023. dec. 30. 21:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
14%

Nem.

Lehet régimódi vagyok, de sose értettem mi borult el hormonilag náluk, hogy nem a csajokhoz vonzódnak.

2023. dec. 30. 21:49
 12/22 anonim ***** válasza:
71%

El, sőt, engem még az se zavar ha normális emberként élnek, mint a heterok, és nem kezelik gyűlöletes titokként a szexualitásukat. Attól se kapok agyvérzést ha ne adj isten pár filmbe beleteszik őket.

Azt sem gondolom hogy létezne egy titkos meleglobbi aminek az a célja hogy engem személy szerint meleggé tegyenek.

2023. dec. 30. 21:49
 13/22 anonim ***** válasza:
80%

Pont leszarom, nem akarok róla tudni. Mármint ha látom az utcán kézenfogva a szerelmével, az még okés, de amúgy pont annyira nem akarok erről vele beszélgetni, mint a szomszéd Piri nénivel a szexuális preferenciáiról.

Persze ha olyan a kapcsolatunk, mondjuk közeli családtag vagy a legjobb barátom, akkor persze, mondja el, de akkor amúgy is beszélgetnénk a szerelmi életéről, ha hetero lenne. Legalábbis olyan szinten, hogy bemutatja a párját, vagy az én vállamon sírja ki magát egy csalódás után.

2023. dec. 30. 21:54
 14/22 anonim ***** válasza:
96%
Amíg nem vagy rablógyilkos,állatkínzó,pedofil addig pont nem érdekel mit csinálsz.
2023. dec. 30. 22:07
 15/22 Szolovjov ***** válasza:
60%
Engem nem érdekel ha valaki buzl, csak ne az én végbelemre pályázzon. Ismerek amúgy többet is. És egyikkel sincs bajom. Na de miért is lenne? A francot nem érdekel mit csinál a magánéletében. Ha neki az a jó tőlem...
2023. dec. 30. 22:14
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Persze, mit érdekel ez engem.
2023. dec. 30. 23:38
 17/22 anonim ***** válasza:
19%

Elfogadom, miért ne fogadjam el?

Viszont, amit előttem is írtak, ne akarják rám erőltetni hogy én is legyek az, ne folyjon ez a csapból is. Ne olvassanak meleg könyveket a kicsiknek, mert a legtöbbjük amit hall, az akar lenni. Ezért van hogy sok kislány hercegnő akar lenni óvodában, vagy a kisfiúk rendőrök, meg tűzoltók. Döntsék el, majd ők, ha nagyobbak lesznek.

2023. dec. 31. 00:07
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Elfogadom ugyanúgy mint azt aki Down szindrómás pl.

Nem tehet róla, hogy ilyennek született. Nem értem miért kéne bántani szegényt.

Persze nem hallgatom meg olyan szívesen a szerelmi életét mint egy heteronak de cserébe én sem mesélek neki az enyémről.

2023. dec. 31. 01:26
 19/22 anonim ***** válasza:
36%
Melegekkel semmi bajom, de a heterokat nagy utálom, be kéne tíltani.
2023. dec. 31. 02:19
 20/22 anonim ***** válasza:
79%
Minden egészséges értékítéletű ember el képes fogadni a szexuális kisebbségekhez tartozó embertársait. Homofóbnak lenni rongyemberség.
2023. dec. 31. 07:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!