Azért nevetik ki a született fogyatékos embereket merthogy mivelhogy lekezelik és lenézik őket kis gyermek koruktól kezdve!?
Hol meg a körbe röhögések mellett bántottak szidalmaztak szidtak és támadtak is amit csak el lehet képzelni szóban verbálisan de fizikailag tetlegesen is ököllel bele vertek a karomba de volt hogy a fejembe is.
Vadidegenek is csúnyán és szemétül bántak én velem rohadt módon.
De nehezen tudom így ebben a formában kibírni az életemet.
Úgyhogy más választásom nem marad!!!
Alig tudom feldolgozni a pszichotraumáimat és elfogadni megemészteni a sorsomat!!!
Kérdező, most a romantikus széplelkek le fognak pontozni, de: attól, hogy kiírod ide bármilyen bajodat, az oldal látogatói közül senki nem lesz felelős érted. Hiába zsarolod a GYIK-et öngyilkossággal, attól semmit nem fog változni az életed.
Mondhatnád, hogy normális választ vársz, de normális választ csak normális kérdésre lehet adni, ilyen "jajjajj, olyaaaan depi vagyok, mingyá' öngyi leszek" stílusúakra nem.
13-as pontosan.
Ebben a témakörben ez mindennapos. Van pár visszajáró kérdező, mindig ilyen kérdéseket írnak ki. Az eleján még próbáltam segíteni, meg beszélni velük.
A vége mindig az, hogy undorító, idegbeteg privát üzeneteket kezdenek el küldözgetni, ahol mindennek elmondanak, fenyegetőznek, stb. Aztán mikor a kérdésükhöz leírom nyilvánosan, hogy ezt csinálták, akkor jön a következő anyázós privát.
14-es!
Azok bizonyára pszichopaták.
Panaszkodik, hogya fogyatékossága miatt bántják szóban és tettben.
Aztán, ha nem tetszik a válaszod, ő lesz agresszív, és bántalmazó privát levelet ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!