28hétre született baba megúszhatja fogyatékosság nélkül?
A hugom 43 eve szuletett 6 honapra
750g volt a tomege
🙂
Jelenleg a mensa tagja ...
Már úgy jöttünk haza, hogy tudtuk súlyos agyi rendellenessége van. Egy hetesen állítólag midnen előjel nélkül összeomlott, újra kellett éleszteni, ezért másfél hónapos korában csináltak neki koponya mr-t (az összeomlás okat keresték), ami kimutatta az agyi rendellenességet. Azóta kiderült, hogy nem előjel nélkül omlott össze, hanem kórházi fertőzést kapott, amit nem kezeltek és ennek következtében oxigénhiányos agykárosodása lett. Kórház szerint fejlődési rendellenesség, nem ismerik el a fertőzés tényét.
Két hónaposan jöttünk haza, akkor nem látszott még semmi. Igazából 4 hónapos korában tűnt volna nagyjából fel, hogy baj van, elsősorban amiatt, hogy még nem mosolygott vissza és nem nyúlt a játékokért. De nagymozgásban sokáig hozta az elvárást, fejét hamar tartotta, forogni is fél éves kora előtt forgott már. Az elején nagyon bizakodóak voltak az orvosok, gyógytornászok, terapeuták is, mert tényleg ügyes volt. De sajnos azóta előjöttek a bajok, hiába a rengeteg fejlesztés.
Első voltam
Persze
34 éve az exem 24 hétre született
Semmi baja
Fejlesztő
Robotika tervező
Szemüveges, de az időre ezüleggtt tesója is.
Én nem úsztam meg...
De ez nem törvényszerű, ma már sokkal jobbak az esélyek mint közel 30 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!