Apamtol loptam 2000 Ft-ot de ez jo reg volt
Par evre ra anyamtol loptam 20 ezret de amikor ketsegbeesve kereste nagyob elszégyelltem magam es visszatettem a táskájába

Velem olyan volt egyszer, hogy egy rekesz sört vettem, de mivel rohadt nehéz volt, kibontottam egyet, és odatettem a szalagra a többi cucc mellé, hogy majd szólok a kasszásnak hogy egy egész rekesszel van (nem ez a hatos pakk volt, hanem egy kartonra pakolva, befóliázva kb. 40, lakásavatót terveztem).
Közben a kasszás elkezdett velem beszélgetni a pólómról, hogy ő is hogy szereti azt a zenekart, mindketten voltunk koncertjükön, vannak mercheink, mi a kedvenc számunk, stb., vibeolgattunk. Még azt is mondtam neki, mikor bemondta az összeget, hogy nahát, azt hittem, sokkal több lesz. Már a parkolóban pakoltam, mikor leesett, hogy ja, azért volt ilyen olcsó, mert nem szóltam a rekeszről. Vöröslő fejjel visszamentem, hogy nagyon szégyellem, de elfelejtettem bevallani ezt a 39 doboz sört a kocsi aljában, srác csak röhögött, hogy hát legalább a főnöke nem látta, meg hogy ő a helyemben örült volna az ingyen sörnek :D
Még egyszer megszorulva találtam tesóm polcán valamennyi Lei-t, amit az erdélyi kirándulásról hozott haza. Elmentem beváltani, aztán nagyon szégyelltem magam, és sírva mondtam el neki, hogy elvettem a lejeket a szekrényéből. Vállat vont, hogy "szerinted érdekel? Nem fogok visszamenni Romániába, én még egyszer nem ülök 12 órát egy buszon", és visszadugta a fülhallgatóját.

Én auchanban mikor bevezették az önkiszolgáló kasszát és nagy volt a fejetlenség, én eleve utálok ott fizetni, mert szeretek a sorban gondolkodni, hogy mit felejtettem el vajon… ezért mikor rámerőszakolták, hogy menjek oda, eljátszottam a hülyét, majd mikor megakadt az eladónéni én meg segítettem neki, leesett neki, hogy nem vagyok hozzá hülye és otthagyott…
Igen ám csak az utolsó termél amit lehúzott az egy doboz dréher volt, amihez megbontotta a tálcát, hogy le tudja húzni, majd elviharzott, de nem ütötte be, hogy 24db… én meg nem figyeltem erre fel, azt hittem, hogy a sör már be van csippantva haladtam tovább… végén 17000ret fizettem de olyan gyanúsan kevés volt, dehát leszartam, örültem, hogy ennyivel megúsztam… kint a kocsiban nézegettem a blokkot, hogy miért fizettem ilyen keveset, akkor láttam, hogy 1db dreher… 24 helyett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!