Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Loptatok valaha boltból?

Loptatok valaha boltból?

Figyelt kérdés

2023. dec. 29. 13:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
66%
Gyerekkoromban lopkodtam a Kinder tojásokat a bennük lévő játékok miatt :D
2023. dec. 29. 13:56
 12/23 anonim ***** válasza:
87%
Nem, sosem loptam még, és nem is tervezek ilyent tenni.
2023. dec. 29. 14:02
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
8 lehettem mikor elcsentem egy orbit gyerekrágót az egyik trafikból🫠💀
2023. dec. 29. 14:15
 14/23 anonim ***** válasza:
76%

Egy plüss kiskutyát akartam ajándékba megvenni valakinek, de a kasszánál nem tudták beazonosítani mert nem volt rajta vonalkód. Azt mondta a kasszás hogy így sajnos nem tudom megvenni és félrerakta.

Másnap újra ott volt a polcon kitéve ez a plüss kutya… fogtam és elloptam :D

2023. dec. 29. 15:19
 15/23 anonim ***** válasza:
47%
Jajjj de becsületes itt mindenki....
2023. dec. 29. 19:07
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer kb. 12 évesen elloptam egy bizsu fülbevalót, kíváncsi voltam, tudok-e lopni, és milyen. Tudtam, és jó volt, de utána lelkiismeret-furdalásom volt, nem is hordtam sosem, de visszavinni se mertem, mert akkor be kellene vallani, hogy elloptam, szóval odaadtam az egyik kislánynak az utcában, aki aztán boldog tudatlanságban hordta.

Még egyszer loptam, kb. 16 évesen az egyik hipermarketben - ahol elvileg vannak kamerák, meg minden - már bepityókázva eltettem a táskámba egy üveg vodkát, mert tudtam, hogy nem adnák ki nekem mivel nem vagyok felnőtt, és akkor jó ötletnek tűnt. A többi dolgot, amit vettem - nyársaláshoz dolgok - azt kifizettem, és igazából teljesen jó volt, hogy elcsentem egy üveg italt, amiből berúghatunk aznap este még jobban.

Azóta egyszer sem loptam, nem is tervezek, de van olyan haverom, aki elmagyarázta nekem, hogy az önkiszolgálóban a pekándiós croissant sima croissant-á változik, a bio banán sima banánná, stb. Külföldön él, kb. 100 forintnyi összeggel károsította meg a boltot, csak az izgalomért csinálta, hogy lebukik-e, mert amúgy a plusz 20 penny nem verné gallyra.

Illetve, nem bolti lopás, de ha már elkezdtem gyónni, akkor jön ide ez is: covid-karantén alatt ingyen BKV-ztam. Nem vágott volna haza a havi tízes, de annyir aunalmas volt minden, hogy sportot űztem abból, hogy na, vajon ma megbüntetnek-e. Kétszer büntettek meg, illetve párszor leszálltam, mikor ellenőrnek kinéző forma szállt fel. Így is több tízezret spóroltam bérleten, komoly volt a kísértés, hogy soha többé ne vegyek bérletet, mert anyagilag megéri, de végül amellett döntöttem, hogy a kényelem, hogy bambulhatok ki az ablakon munkanap után, többet ér, mint a havi tízes, amit spórolnék.

2023. dec. 29. 19:30
 17/23 anonim ***** válasza:

Gyerek és kamasz koromban igazi kis kleptomán voltam..

Kertvárosi elkényeztetett burokban nevelt kölyök voltam, kellett valami izgalom, ezzel vezettem le…

Sosem buktam le, pedig mindig mikor anyukámékkal mentünk bevásárolni, mindig csusszant valami a zsebembe, csoki, rágó, néha egy egy hotwheels autó, a legértékesebb amit így lenyúltam, egy burago trabant :D az be is csipogott a kasszánál, viszont letettem a kasszára a kabátomat amiben volt, a hülye biztonságiőr pedig kiürítette a zsebeimet… a kabátróp tudomást se vett :D de rettenetesen élveztem, valószínűleg ha megtalálta volna, mégszebb emlék lenne… akkor biztos ideges lett volna fater meg tuti láthattam volna a biztonságiak irodáját :D

2024. jan. 31. 21:03
 18/23 anonim ***** válasza:

Media Marktbol 20 éve

Volt egy adatbankom, kicseréltem egy masikra

Persze lebuktam

Rendorseggel fenyegettek par honapig rettegve mentem haza neztem a postat hogy jott-e valmi levél

De vegul nem lett belole semmi

2024. febr. 1. 17:31
 19/23 anonim ***** válasza:

Egyszer az önkiszolgáló kasszába az olcsóbb fánkot ütöttem be.

Ezen kívül soha nem loptam és nem bontogattam ki semmit.

Az megesett velem többször hogy a kezemben volt egy rágó vagy egy energiaital és az utolsó pillanatban kaptam észbe.

2024. febr. 1. 22:57
 20/23 anonim ***** válasza:
19-es vagyok boltból csak fánk, de egyszer az osztálytársam táskájából loptam 50 centet, nagyon éhes voltam. Csak mert valaki írta itt, hogy mindenki milyen becsületes.
2024. febr. 1. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!