Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Loptatok valaha boltból?

Loptatok valaha boltból?

Figyelt kérdés

2023. dec. 29. 13:01
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
90%
Nem, sosem.
2023. dec. 29. 13:03
 2/23 anonim ***** válasza:
92%
Nem írok részleteket, de egy külföldi városban jártam egyetemre, hát ott egyszer-egyszer előfordult, hogy pénz hiányában muszáj volt ilyen eszközökhöz folyamodni. De mindig csak ételt, és tényleg nem sokszor, pár alkalom volt.
2023. dec. 29. 13:05
 3/23 anonim ***** válasza:
87%

Gyerekcsíny minőségében igen. Pitiáner csoki kockát.

De már akkor rájöttem, hogy én nem az az ember vagyok, aki erre rá fog szokni. Szerencsére "kinőttem" az ilyen típusú kalandvágyból nagyon hamar!

2023. dec. 29. 13:06
 4/23 anonim ***** válasza:
68%
Nem, de egy Lakatossal névvel kezdődő volt osztálytársam általános iskola 2. Osztályában igen
 5/23 Szolovjov ***** válasza:
61%
Nem. Isten tiltja a lopást. 8. parancsolat.
 6/23 anonim ***** válasza:
93%
Gyerekkoromba egyszer, de majdnem összeestem pénztárnál, remegtem, majdnem kiugrott a szívem 😄
2023. dec. 29. 13:08
 7/23 anonim ***** válasza:
91%
Általános iskolás koromban loptam csokit, üdítőt. Olyan 13 éves koromban már azért mentünk be bármilyen boltba, hogy ellopjunk bármit. Kellett az izgalom, nem azért loptunk mert szükségünk lett volna a lopott tárgyra. Aztán egy pár hónap múlva már nem volt izgalmas, és leálltunk. Ügy soha nem lett belőle, nem buktunk le.
2023. dec. 29. 13:15
 8/23 anonim ***** válasza:
85%
Nem.
2023. dec. 29. 13:18
 9/23 anonim ***** válasza:
90%
Direkt nem, véletlenül egyszer igen (elfelejtettem szólni a kasszánál, hogy van egy 10 kg-s krumpli a kocsi aljában). Nem vettem észre a fizetésnél sem, mert sokmindent vettem, sokat fizettem. Másnap néztem át a blokkot más miatt, akkor tűnt fel. Bementem, szóltam, azt mondta a kasszás, hogy jó étvágyat hozzá. 🤷🏼‍♀️
2023. dec. 29. 13:28
 10/23 anonim ***** válasza:
65%

Nem, de a boltban sokszor szörnyű belegondolni hogy mások hogy tudják megtenni úgy hogy nem veszik észre őket.

A játék részlegen gyakran fel vannak bontva játékok. Ez még nem lopás.

Azonban az újság résznél rendszeresen a lego magazinokból hiányzik a lego.

2023. dec. 29. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!