2/23 anonim 

válasza:

Nem írok részleteket, de egy külföldi városban jártam egyetemre, hát ott egyszer-egyszer előfordult, hogy pénz hiányában muszáj volt ilyen eszközökhöz folyamodni. De mindig csak ételt, és tényleg nem sokszor, pár alkalom volt.
3/23 anonim 

válasza:

Gyerekcsíny minőségében igen. Pitiáner csoki kockát.
De már akkor rájöttem, hogy én nem az az ember vagyok, aki erre rá fog szokni. Szerencsére "kinőttem" az ilyen típusú kalandvágyból nagyon hamar!
4/23 anonim 

válasza:

Nem, de egy Lakatossal névvel kezdődő volt osztálytársam általános iskola 2. Osztályában igen
5/23 Szolovjov 

válasza:

Nem. Isten tiltja a lopást. 8. parancsolat.
6/23 anonim 

válasza:

Gyerekkoromba egyszer, de majdnem összeestem pénztárnál, remegtem, majdnem kiugrott a szívem 😄
7/23 anonim 

válasza:

Általános iskolás koromban loptam csokit, üdítőt. Olyan 13 éves koromban már azért mentünk be bármilyen boltba, hogy ellopjunk bármit. Kellett az izgalom, nem azért loptunk mert szükségünk lett volna a lopott tárgyra. Aztán egy pár hónap múlva már nem volt izgalmas, és leálltunk. Ügy soha nem lett belőle, nem buktunk le.
9/23 anonim 

válasza:

Direkt nem, véletlenül egyszer igen (elfelejtettem szólni a kasszánál, hogy van egy 10 kg-s krumpli a kocsi aljában). Nem vettem észre a fizetésnél sem, mert sokmindent vettem, sokat fizettem. Másnap néztem át a blokkot más miatt, akkor tűnt fel. Bementem, szóltam, azt mondta a kasszás, hogy jó étvágyat hozzá. 🤷🏼♀️
10/23 anonim 

válasza:

Nem, de a boltban sokszor szörnyű belegondolni hogy mások hogy tudják megtenni úgy hogy nem veszik észre őket.
A játék részlegen gyakran fel vannak bontva játékok. Ez még nem lopás.
Azonban az újság résznél rendszeresen a lego magazinokból hiányzik a lego.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!