Mennyire gáz ha nincstelen vagyok? 29F
Figyelt kérdés
Engem eléggé zavar, de nem nagyon tudok mit tenni ellene. Nincs olyan tudásom, képzettségem, amivel sok pénzt tudnék keresni. Nem értek a műszaki dolgokhoz, a szereléshez/javításhoz, az informatikához, szóval semmi olyan férfias foglalkozáshoz, ami most nagyon felkapott. A kommunikációs készségem is gyenge, nem vagyok kreatív, nincsenek jó ötleteim. Mindig is ilyen béna voltam, gyerekkorom óta. Egy jogsit se tudtam letenni. Nem vagyok kitartó sem, hamar elmegy a kedvem ha belekezdek valamibe. Szóval így jutottam el 29 éves koromig úgy hogy nem tudom eltartani magam. Nyíregyházán élek, keresek kemény nettó 300 ezer forintot, ezzel a munkahellyel is szerencsém volt, hogy legalább felvettek és eltűrték/eltűrik a bénázásomat a kezdetektől (igaz nem versenyszféra..). Telnek az évek, lassan 3 éve dolgozok ezen a helyen, de ebből a fizetésből nem tudok előrébb lépni, még egy albérletet is neccesen lehetne fizetni, ha mellette enni is akar az ember, amilyen árak vannak már itt is. Szüleim nem tudnak támogatni anyagilag, amiben tudok beszállok a költségekbe, illetve kaját, ruhát, egyéb dolgokat magamnak finanszírozom. Ami a leginkább zavaró, hogy az ismerőseim, volt osztálytársaim stb. körében nem nagyon tudok olyanról, aki még mindig ne költözött volna el a szüleitől, bár fogalmam sincs hogy kivitelezi ezt mindenki, de mindegy is, nem is nagyon tartom már a kapcsolatot senkivel. Szóval fogalmam sincs mit lehetne kezdeni úgy, hogy nincs szakmám, meg nem is tudnék letenni egy olyat sem ami érne is valamit.2023. dec. 27. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!