Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Így utólag mit gondoltok...

Így utólag mit gondoltok Czibókról?

Figyelt kérdés
Ugye igaza vagy semmit halotról, egy darabig normális embernek tűnt nekem, még intelligesnek is deee. Edző is volt és elég sok 20 éve elavult butaságot mondott videókban, a paraszt ketogénje volt a kedvencem. Halála előtt nagyon kezdett elbutulni csóró. De a nője sem volt a helyzet csúcsán, fitnessz ide vagy oda, az olyan megszólalásaival hogy "Nem eszem kenyeret mert nem kell a szervezetnek" mi nem kell belőle pontosan?.. Lacinak amúgy minden fájt kb, a fiatalság és még sorolhatnám, a csajozós videói voltak a kedvenceim.
2023. dec. 27. 11:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%

8

Menj be egy random kocsmába, biztosan találsz hasonszőrű prolit, aki majd jól megmondja a véleményét a mai világról.

:D

De most komolyan... Egy az izomzatot kivéve minden tekintetben erősen átlag alatti palinak miért számít bármit is a véleménye akármiről?

Tényleg kíváncsi vagyok.

2023. dec. 27. 12:47
 12/18 A kérdező kommentje:
A testépítéshez sem nagyon értett amúgy.
2023. dec. 27. 12:49
 13/18 anonim ***** válasza:
A nőjét vagyok dugja már valaki? A Ginát
2023. dec. 27. 14:16
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt én is dugtam volna. Czibók bácsi elég buta volt, de jókat lehetett röhögni a trolljain.
2023. dec. 27. 14:26
 15/18 anonim ***** válasza:
84%
Már a kapcsolatuk alatt dugták a Ginát mások is.
2023. dec. 27. 14:29
 16/18 anonim ***** válasza:
Akkor ez a Gina nagy khurva lehet
2023. dec. 27. 20:31
 17/18 anonim ***** válasza:
Mondott használható dolgokat,nem mondhatom,hogy nem.Felnézni nem néztem fel rá,életében sem,ahhoz mindenképp kevés volt.Az egyik videójában a konditermi gyökerekről beszélt.Az volt a baja az egyik taggal,hogy az öltözőben a saját zoknijára kente a hónaljstiftet,ezt szóvá is tette neki,hogy normális-e.Nem mondhatnám,hogy hú de magas értelmi szinten van az,aki a saját videójában járatja le magát anélkül,hogy észrevenné;a téma pont őróla szól...
2023. dec. 28. 10:49
 18/18 anonim ***** válasza:

"Nem eszem kenyeret mert nem kell a szervezetnek" mi nem kell belőle pontosan"

Felesleges szénhidrát lényegében. Tényleg nem kell a szervezetnek. Csak finom és ennyi.

A hús kell a szervezetnek nagyon, a fehérje.

A szénhidrát is kell, de az meg inkább rizsből például, vagy lencséből, zöldségekből stb.

A kenyér nem egészséges, csak finom.

Amúgy meg ha jól tudom 50-55 éves volt mikor meghalt, és ha minden igaz, akkor valamilyen érrendszeri problémája is volt, amitől agyvérzést kapott, ugye? Na mindegy, a lényeg, hogy nem kell mindent készpénznek venni, amit mondott, persze mondott jó dolgokat, mondott olyanokat, amik teljesen ésszerűek és jogosak, meg jó pár butaságot is, de azt meg ki nem?

2024. jan. 1. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!