Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha mondjuk van egy bántalmazó...

Ha mondjuk van egy bántalmazó aki rágalmaz es akit le akarok rázni a pszichologus miert ad alapot a bántalmazók hazugságainak manipulációinak?

Figyelt kérdés

A bántalmazók fenyegetnek fizikailag is jogilag is.

A sok stressz és félelem miatt már áldozatsegitokkel vettem fel kapcsolatot.

De ezek a pszichok még a pszichologust is felkeresték a hátam mögött rolam hazudgálni amit a pszichologus eltitkolt előlem, de még alapot is ad a hazugságaiknak.

És speciális szakterülete az áldozatsegítés.

2023. dec. 25. 09:48
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
59%
Ne ítélkezzetek elhamarkodottan,hogy paranoid skizo,mert sajnos igaz is lehet a történet.Egy zaklatottnak az az egyik legrosszabb,ha még le is "hülyézik",hogy ővele van a baj.
2023. dec. 25. 10:45
 12/26 anonim ***** válasza:
96%

De kedves kérdező, ki/ kik az/azok aki/akik üldöznek, késsel megy/mennek utánad?

Férjed, szülőd, testvéred, rokonod, szomszédod? Valamint mi vezett odáig, hogy üldözzenek, bántsanak?

Ha ezeket leírod, talán könnyebb lenne tanácsot adni.

2023. dec. 25. 10:47
 13/26 anonim ***** válasza:
67%
Ha zaklatnak, nem a gyakorikerdeseken panaszkodok, már ettől komolyan vehetetlen. Összefüggéstelen, életszerűtlen, valóságtól elrugaszkodott zagyvaságokat beszél a kérdező, majd utána átvált agresszívbe. Nem beszámítható az ilyen, és a legrosszabb, hogy aki próbál vele megküzdeni és valahogy segíteni rajta, azokban is az ellenséget látják az ilyenek. És ugye ott a dilemma, hogy vagy nem beszámítható és epizódjai vannak, vagy zombi a szedatívumoktól, vagy végül be kell rakni a gumiszobába.
2023. dec. 25. 10:49
 14/26 A kérdező kommentje:

A pszichologus beszelt arrol is hogy a köz ill tarsadalom folyamat az áldozatokat rugdossa. mástol segítséget ne is várjak. (Elmagyarázta ezt is hogy miért. Be vannak sz.rva az emberek ilyenektől. Hosszasan kifejtette.ez vmi önvéelem a helyzet tagadása meg az áldozathibáztatás is.)

Ő az egyetlen akiben reménykedtem.

Csak ugy arcul csapott az hogy nem mondta el hogy az egyik odament manipulálni őt ellenem hogy ne segitsen. És az is hogy a kamuknak is alapot ad. Mikor neki kéne legjobban ismernie milyenek.

De amikor videocsetet kért a másik (a fizikai)bantalmazo meg gyorsan elbujtak hogy nehogy bemutassam őket ne hivjam a nyakukra ők nem állnak bántalmazókkal szóba.

Ehhez képest a másikkal mégis. Es a hátam mögött.

2023. dec. 25. 10:51
 15/26 anonim ***** válasza:
4%
Ennyi rosszindulatú embert, nem véletlen gyűlölöm az emebereket, örülnek annak, ha valakit bántanak, de tiszta szívből kívánom, hogy kapjatok ti is ilyen személyeket az élettől és utána rátok is mondják azt, hogy ti vagytok a betegek.
2023. dec. 25. 10:53
 16/26 A kérdező kommentje:

A pszichologus azt mondta ez az emberekben önvédelem.

Amugy másban is látszik pl munkqhelyeken is gogy az emberek pp a nárci főnökök mellé is állnak a saját kollegákat se védik meg. Mert félnek.

Bántalmazók esetèn nincs összetartás. A bántalmazokkal próbálnak jofejek lenni barátkozni résztvállalni nehogy kapjanak ők is. Igy sokkal szélesebb a kapcsolati hálójuk is. Nem egyszer kerülnek vezetői posztokba is.

2023. dec. 25. 10:57
 17/26 anonim ***** válasza:
68%

"Akkor beszélj veluk hány anyának is nyújtanak jelenleg szállást akiket ki kellett menekíteni."

. Igen, kiemenekítették őket. Ellenben téged pszchológushoz küldtek, illetve kb. azt mondták, hogy nem tudnak segíteni. Nincs itt véletlenül ellentmondás?

"Ebben ők a tapasztaltak. Nem te."

. 0. Ennyit tudsz rólam.

2023. dec. 25. 11:38
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
#16: döntsd már el, hogy a pszichológus megbízható, és igaza van, vagy egy szakmailag alkalmatlan valaki, akit manipulálni lehet.
2023. dec. 25. 11:40
 19/26 A kérdező kommentje:
Nem küldött senki pszichologushoz. Én kerestem fel aldozatsegitoket hogyan kell lerazni megszabadulni. Es ott vannak pszichologusok akik ismerik a bántalmazók pszichologiáját hogyan működnek mit lehet tenni mivel dugulnak el mitol állnak le a rögeszmés beteg emberek.
2023. dec. 25. 11:48
 20/26 anonim ***** válasza:
0%
#10 vagyok aki lepontozott az bántalmazó, szorosra kéne kötözni, és talpcsikizni.
2023. dec. 25. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!