Ha mondjuk van egy bántalmazó aki rágalmaz es akit le akarok rázni a pszichologus miert ad alapot a bántalmazók hazugságainak manipulációinak?
A bántalmazók fenyegetnek fizikailag is jogilag is.
A sok stressz és félelem miatt már áldozatsegitokkel vettem fel kapcsolatot.
De ezek a pszichok még a pszichologust is felkeresték a hátam mögött rolam hazudgálni amit a pszichologus eltitkolt előlem, de még alapot is ad a hazugságaiknak.
És speciális szakterülete az áldozatsegítés.
De kedves kérdező, ki/ kik az/azok aki/akik üldöznek, késsel megy/mennek utánad?
Férjed, szülőd, testvéred, rokonod, szomszédod? Valamint mi vezett odáig, hogy üldözzenek, bántsanak?
Ha ezeket leírod, talán könnyebb lenne tanácsot adni.
A pszichologus beszelt arrol is hogy a köz ill tarsadalom folyamat az áldozatokat rugdossa. mástol segítséget ne is várjak. (Elmagyarázta ezt is hogy miért. Be vannak sz.rva az emberek ilyenektől. Hosszasan kifejtette.ez vmi önvéelem a helyzet tagadása meg az áldozathibáztatás is.)
Ő az egyetlen akiben reménykedtem.
Csak ugy arcul csapott az hogy nem mondta el hogy az egyik odament manipulálni őt ellenem hogy ne segitsen. És az is hogy a kamuknak is alapot ad. Mikor neki kéne legjobban ismernie milyenek.
De amikor videocsetet kért a másik (a fizikai)bantalmazo meg gyorsan elbujtak hogy nehogy bemutassam őket ne hivjam a nyakukra ők nem állnak bántalmazókkal szóba.
Ehhez képest a másikkal mégis. Es a hátam mögött.
A pszichologus azt mondta ez az emberekben önvédelem.
Amugy másban is látszik pl munkqhelyeken is gogy az emberek pp a nárci főnökök mellé is állnak a saját kollegákat se védik meg. Mert félnek.
Bántalmazók esetèn nincs összetartás. A bántalmazokkal próbálnak jofejek lenni barátkozni résztvállalni nehogy kapjanak ők is. Igy sokkal szélesebb a kapcsolati hálójuk is. Nem egyszer kerülnek vezetői posztokba is.
"Akkor beszélj veluk hány anyának is nyújtanak jelenleg szállást akiket ki kellett menekíteni."
. Igen, kiemenekítették őket. Ellenben téged pszchológushoz küldtek, illetve kb. azt mondták, hogy nem tudnak segíteni. Nincs itt véletlenül ellentmondás?
"Ebben ők a tapasztaltak. Nem te."
. 0. Ennyit tudsz rólam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!