Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Találós kérdés: ma elcsíptem...

Találós kérdés: ma elcsíptem egy beszélgetést a Tescóban, van kedved játszani?

Figyelt kérdés

A: Talán egy szép bögre?

B: Egyáltalán nem szép, borzalmas.

A: Kicsit se?... Hm... (elfogadóan hallgat.)

...

B: Mi kerül ezen a párnán 5000 Ft-ba, csak azért, mert van rajta egy karácsonyi figura?

Találós kérdések:

1. Melyik a nő, melyik a férfi (A/B)?

2. Vajon milyen régi lehet a kapcsolatuk? (szavazz)

2023. dec. 24. 19:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem B a férfi . Szerintem friss házasok vagy valami ilyesmi és stresszeltek mit vegyenek egymás családjának sos.
2023. dec. 24. 21:01
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha csak elcsípted a beszélgetést, honnan tudod hogy mióta vannak együtt?
2023. dec. 25. 02:24
 13/15 anonim ***** válasza:
Mivan ha mindkettő férfi volt? Mondjuk mert hatott a gender propaganda és nővé operáltatta magát.
2023. dec. 25. 02:36
 14/15 A kérdező kommentje:

Most hogy az 5-10 év megnyerte a versenyt, indokoljátok a saját időtippeteket.

Az 5-10 évet én azzal magyaráznám, hogy a feleség már megtanult hallgatni, de még nem nyelt annyit, hogy elboszorkányosodhatott volna, és keményen visszavágjon, és kiálljon a véleményéért.

A férj pedig már nem finomkodik annyira a nejével, mert félti, hogy elveszti, tehát egy egyelőre stabil kapcsolat lehet, amire már talán a jövőt is elkezdték építeni. Illetve apróságok miatt már könnyen felhúzza magát.

2023. dec. 25. 09:21
 15/15 A kérdező kommentje:
Pontosabban már és még. 10+ után talán észre sem venné az 5000-es párnát, és a nyuszis-angyalkás poharat is ráhagyná az asszonyra.
2023. dec. 25. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!