Találós kérdés: ma elcsíptem egy beszélgetést a Tescóban, van kedved játszani?
Figyelt kérdés
A: Talán egy szép bögre?
B: Egyáltalán nem szép, borzalmas.
A: Kicsit se?... Hm... (elfogadóan hallgat.)
...
B: Mi kerül ezen a párnán 5000 Ft-ba, csak azért, mert van rajta egy karácsonyi figura?
Találós kérdések:
1. Melyik a nő, melyik a férfi (A/B)?
2. Vajon milyen régi lehet a kapcsolatuk? (szavazz)
2023. dec. 24. 19:38
A kérdező szavazást indított:
Friss kapcsolat, max. féléves
Fél év - 1 év
1 év - 5 év
5 év - 10 év
10+ év
19 szavazat
1/15 anonim válasza:
A=nő
B=férfi
Átlagosan. De én nőként sem vennék karácsonyi párnát 5 ezerért.
3/15 anonim válasza:
Mindkettő férfi 10 éve kapcsolatban egymással.
4/15 A kérdező kommentje:
Első: nem akarták megvenni, ez csak egy véleménye volt B-nek, de nagyon tetszett
2023. dec. 24. 19:50
5/15 anonim válasza:
Mi lehetnénk az a és b is egyszerre.
6/15 A kérdező kommentje:
ma 19:49
Miből?
2023. dec. 24. 19:55
7/15 A kérdező kommentje:
Egyébként utólag örültem, hogy együtt jöttek bevásárolni, mert azt a bögrét tényleg megvette volna A. Láttam az arcán, hogy tetszett neki.
Egy rajzfigura volt rárajzolva, már nem is emlékszem, hogy mi, mert szerintem is ocmány volt
2023. dec. 24. 20:07
8/15 anonim válasza:
Szerintem B a nő, legalábbis magamból indulok ki, én is szoktam fennhangon kritizálni sok mindent amit látok a boltban😂 A férfiak kevésbé néznek meg mindent, de nyilván emberfüggő, igazából akármelyik lehet akármi.
9/15 anonim válasza:
Jó tudni, hogy általában vásárlás közben tényleg jól gondoltam, hogy ott is kvara azzal foglalkoznak mit mondok v veszek és azért bámulnak birka fejjel folyamat néhány élettelen senki.
10/15 A kérdező kommentje:
Valóban lehetne egy ilyen verzió is, de az egy 30+ éves kapcsolat után...
2023. dec. 24. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!