Csak szerintem kicsik fura hogyha valaki végig a szemedbe néz beszélgetés közben?
Nekem gyakran szokott furcsa érzésem lenni mikor hosszan néznek a szemembe. Olyankor általában elég hamar más irányba fordítom a szemem állását, de ugyanúgy érzem ahogy szinte éget a tekintetével.
Nem tudom ez mitől van, de nem, nem csak szerinted fura.
Nem, nem bámuljuk a másikat gülü szemekkel, amikor hozzánk beszél, marhára zavaró, és kibillent a koncentrálásból. Nálam ilyenkor kapásból az ugrik be, hogy nem figyel, szórakozik velem, meg akar zavarni, annyira bamba, stb.
Aki elmélyül beszélgetés közben a gondolataiban, nem vizslatja gülü szemekkel a beszélgető partnerét.
igy van ahogy a 8 irja, de nálam például van olyan is, hogy nem birok a másik szemébe nézni, hanem mindefelé jár felfelé nézve, és ezt sokszor tapasztalom, és vissza is jelezte aki erre figyelmes volt.
Valamikor becsukom a szemem, és belülre figyelek, hogy mit mondjak, valamikor felnézek a szememmel, attól függ, hogy az emociókat hol találom meg, ha jó arcolvasó vagy akkor egyből tudod, hogy mi a helyzet.
A lényeg, én sokszor nem nézek szembe, mer túl sok minden jön át a másik emberből, ha hosszan nézem akkor úgy érzni, hogy belelátok, ami szinte igaz is, ettől menekülnek, de attól is idegesek, ha nem nézek a szemükbe, holott amit mondok nem feltétlenül szemtől szembe kellene mondani, de az igazság jó ha szemtől szembe tekintve mondják, mint pl: akarsz a feleségem lenni kérdésre?
jó ha az illető szemébe mondjuk és nem a szomszédra figyelünk vagy aki összead illetőre :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!