Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen érzés úgy élni hogy...

Milyen érzés úgy élni hogy tudod hogy teljesen felesleges vagy?

Figyelt kérdés

Kezdem: a szüleim mindketten szociálisan visszamaradtott nyomorultak, mára mindkettő alkoholista, pénz az van rá...

Anyám egy toxikus személyiség aki a munkahelyén tud csak helytállni, amúgy minden embert elmar maga mellől, nárcisztikus jellem.

Az apám egy személyiség zavaros autista adhds idegesítő idióta aki szép lassan mindenkit tönkretesz maga körül, már az anyja sem tudta elviselni kiskorában, visszataszító mind viselkedésében mind külsőleg.

Agresszív és ordibál folyamatosan legszívesebben felrúgnám.

Ennek fényében én mire vagyok jó?

A nagy büdös semmire.

Engem se szerettek sosem az emberek mert nyilván a neveltetésemet nem én választom meg, suliban kb. mindenki utált pedig nem ártottam senkinek.

Nem tudom, nem merem ezt senkivel megosztani, úgyhogy ide írom le.

Kellemes karácsonyt akinek van

2023. dec. 24. 14:16
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Szidod őket, hogy csak egy szűk körben tudnak érvényesülni (egyébként jogosan kritizálod őket ezért), de te mit csinálsz? Egyedül az elmeháborodott szüleid, meg pár osztálytárs véleményét nézed, semmi mást.
2023. dec. 24. 14:24
 2/4 anonim ***** válasza:
91%
Nem értem az összefüggést aközött, hogy feleslegesnek érzed magad, és aközött, hogy milyenek a szüleid. Attól, hogy a szüleiddel sok gond van, még nem te leszel felesleges.
2023. dec. 24. 14:30
 3/4 Pénzes Proli ***** válasza:
100%
A legtöbb ember "felesleges", szinte semmi se számít. Amit a szociális médián látsz az mind csak kirakat, ami mögött bármi lehet. Igen, van <1% a lakosságnak akinek bejött a génlottó és jó helyre született, de ők nem számítanak mediánnak. A kérdést olvasva tini lehetsz még, ezért foglalkozol olyan dolgokkal, amikre nincs ráhatásod. Az én szüleim még a Tiédnél is rosszabbak, suliban engem is utáltak. Vannak dolgok, amik felett nincs ráhatásod. Ne próbálj ennyire megfelelni a társadalomnak, hidd el, nincs mögötte hála.
2023. dec. 24. 16:15
 4/4 anonim ***** válasza:

"Milyen érzés úgy élni hogy tudod hogy teljesen felesleges vagy?"

Te gondolod, hogy teljesen felesleges vagy, tehát te érzed, hogy milyen így élni.

Egyetlen megoldás, hogy hasznossá teszed magad valamivel, de ezt neked kell kitalálni és megvalósítani, mert csak ebben az esetben működik. Nem olyan nehéz, nem hatalmas dolgokra kell gondolni.

2023. dec. 25. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!