Éreztétek már úgy hogy feleslegesek vagytok, mindenki csak egyszerűen semmibe vesz és szeretnétek ha valakinek ti is fontosak lennétek de akivel ez az érzés elmúlna csak ennyit mond szerintem ez nem fog működni?
Figyelt kérdés
#fold alatt #osszetorvve #millio darabra
2019. febr. 12. 18:05
2/8 anonim válasza:
Hm. Igen éreztem.
De mi történt? Visszautasítottak?
3/8 anonim válasza:
Aki semmibe vesz, azzal nem foglalkozok. Felesleges időpazarlás.
5/8 anonim válasza:
Egy pár hónapja én is így érzem.
6/8 anonim válasza:
Én is ugyanezt érzem. Plusz velem is megtörtént már, hogy valakit nagyon megkedveltem és azt hittem, ő is szeret engem, erre kiderült, csak púp vagyok a hátán..
7/8 anonim válasza:
Folyamatosan ezt érzem. Nemrég volt egy próbálkozásom, de ez lett a vége...
8/8 anonim válasza:
6-os, sajnos velem is ez történt... a szavaiból ítélve azt hittem, vmennyire kedvel az illető, de a tettei pont mást tükröztek... egyébként a kérdésre válaszolva, én is folyamatosan így érzem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!