Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan tudnak úgy élni emberek...

Hogyan tudnak úgy élni emberek, h semmi nem érdekli őket?

Figyelt kérdés
Van néhány kollégám, akik konkrétan semmit nem tudnak a világról. Nem ismernek semmit a történelemből, nem olvasnak híreket. Olyanok, mint akik nem is itt élnek. Nem viccelek: lassan 2 évvel azután, h Oroszország megtámadta Ukrajnát valahogy szóba került ez egy cigiszüneti beszélgetésben. Konkrétan ledöbbentek, h ilyen történt. Egy másik kollégával először azt hittük, h csak viccelnek, nevettünk is, meg poénkodtunk olyanokon, h történelmi eseményeket kezdtünk tök új hírként beszélni, de végül kiderült, h ők erről tényleg nem hallottak meg úgy nem is érdekli őket. Jó persze most nem többdiplomás emberekről beszélek, hanem segédmunkásokról, de akkor is durva. Hogy lehetnek emberek ennyire elszigetelve agyilag a világ történéseitől?
2023. dec. 23. 20:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ilyenné formálta őket a környezetük hosszútávon.
2023. dec. 25. 11:16
 12/15 anonim ***** válasza:

A manapság "Hírek" szintjén publikált valamik inkább merítik ki a néhai "Kékfény" műsorát - tartalmilag, - és nem mindenki kíváncsi arra, hogy mennyi erőszakos, buta idiótával él együtt adott területi egységen.

Élnek olyan mély szegénységben is emberek, hogy hírből sem tudják, mi az internet, - amelyre áthelyezte a súlypontot - mint hírforrásra - az utóbbi évtizedek technikai fejlődése.

Nekem pont ez a problémám az olyan látszatintézkedésekkel, mint amikor beleböfögi a békáká járművön - vagy bárhol - egy hangszóróba egy hang, hogy "látogass el" erre meg arra a "honlapra a részletekért".

-Azt feltételezik, hogy mindenkit felvet a pénz és bármit megengedhet magának, - miközben az alsógatyáját is lízingeli a fene nagy jólétben!

Persze az olyan baromságokra mindig lesz kapacitásuk a békákához hasonló cégeknek, hogy relevanciába nem tartozó baromságokkal bombázzák az embert kelletlenül. -Közöd nincs járatokhoz, amelyekről hadoválnak, mert nem is abba az irányba haladsz, meg szavazz a sarki szemetesre - ezért, ill. azért, - meg "Ma ünnepeljük" (az egyetemes, kitalált hülyeség világnapját)... "Kedves Budapestiek!..." - Addig, amíg következmények és vég nélkül lehet hülyének nézni őket... Ugyan már!

2023. dec. 25. 11:28
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Én egy hétig voltam nyári táborban, azt se tudtam mi van, se kép, se hang, de jól elvoltunk! :)

Több volt az élmény, mintha csak a tévéből, internetről "tájékozódtam" volna.

tájékoztatás = vagy igaz, vagy nem, amit akarnak hogy elhiggy

2023. dec. 27. 00:29
 14/15 A kérdező kommentje:
#13 azért egy hetes táborozást ne keverjünk azzal, h valaki full tájékozatlan. Nyilván nyaraláskor értelmes ember nem bújja a netet.
2023. dec. 27. 00:43
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt próbáltam meg szemléltetni, nem attól leszek értelmesebb, ha naprakész vagyok, főleg ha a hírek 50-70%-a kamu! Annyi fszságot összehordanak az emberek, csak azért mert a tévében hallották vagy az internetről olvasták! Vicc...
2023. dec. 27. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!