Hogyan tudnak úgy élni emberek, h semmi nem érdekli őket?

Híradót nem nézek, híreket nem olvasok és nem hallgatok. A facebook be van állítva, hogy semmilyen politikai jellegű poszt ne essen be, ha mégis azt tiltom mindegy milyen jellegű a hír. A jutu előfizetős, 0 reklám, spotify előfizetve a zene miatt. Plakátok vannak, de az sima uszítás többnyire, ezért nem figyelem a magyar közéletet, mert ezt a színvonalat nem tartom elfogadhatónak. Ez az én stratégiám, de ez tudatos.
Ők meg szerintem mivel nem fogják, hogy miről szólnak a hírek, lehet meghallgatják, de semmi nem marad meg belőle. A magyar "híradásokat" hallgatva ezen nem csodálkozom. Én anno a történelmi időkben olyan helyen nőttem fel, ahol az emberek a saját jól felfogott érdekükben véletlen sem foglalkoztak közélettel. A mamám egy politikai jellegű dolgot mondott összesen: csak a nyugdíjat el ne vegyék. Ez a sóhaj mára meghallgatásra talált, nekünk már nem lesz nyugdíjunk, legalábbis nem úgy, mint neki volt.

Én azt figyeltem meg, hogy az ilyen emberek sokkal inkább a saját életükkel foglalkoznak, nem másokkal és a sok kamugyáros hírrel.

"nincs semmibe sem nagy befolyásolási lehetőség, akkor minek ízgatni magát ilyenekkel?"
Ott a pont!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!