Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen barbár nép a magyar?

Miért ilyen barbár nép a magyar?

Figyelt kérdés
Már régóta külföldön élek, sokat járok ide vissza, de minden alkalom egyre nehezebb. Mindig megrökönyödök mennyire profán, nyers, tahó nép. Az utcán simán rám lépnek, fellöknek, már pusztán azért, mert alacsonyabb vagyok valakinél, ha visszalokom vagy megállok, még ők vannak felháborodva. Simán kitolnak direkt velem, ha szolgáltatást veszek igénybe, ha merek reklamálni, még én leszek a bunkó, vagy leugatnak, vagy ha sorbanállásnál elém vágnak és nem hagyom, megint próbálnak érvényteleníteni. Ha valaki nekem jön, nemhogy elnézést nem kér, még O van felháborodva, ha ráNÉZEK. Ahol élek ott, ha kicsit is megloknek, már jön a sajnálom, bocsi, amitől alapból jobban érzi magát az ember,nem érdekel, ha ez kamu, leszarom,de senki tahosagat nem kötelességem elviselni,mert az "őszinte ". Miért vagyunk egymás farkasai?
2023. dec. 22. 22:13
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
65%

Ez nem a magyarokra jellemző, hanem a nagyvárosi emberek egy részére. New Yorkban sem kerülgetnek a tömegben, Bangkokban sem, Madridban sem, Londonban sem, meg sehol.

Ha téged direkt akarnak fellökni, akkor garantáltan veled van a probléma.

2023. dec. 23. 07:30
 32/38 A kérdező kommentje:
Nem sok vizet zavarok vékony nőként. Hát persze mindenhol velem van a probléma, mások meg semmiről se tehetnek, a protokoll főnök is égig magasztalnà őket mi. Ezen az oldalon agyhalottak vannak.
2023. dec. 23. 07:42
 33/38 anonim ***** válasza:
32%
Most is dühöngsz - minden különösebb ok nélkül...
2023. dec. 23. 07:46
 34/38 anonim ***** válasza:
55%
Én azt tapasztaltam, hogy nagyvárosokban, ahol tömeg van az utcán, máshol is "nyomulnak", törtetnek az emberek. Inkább azt látom, hogy nyugaton a munkahelyek élhetőbbek, ott tényleg együttműködnek az eredmény érdekében is, a közszférában is normálisak, a boltokban pedig tényleg kedvesek és segítőkészek az eladók, Magyarországon viszont a munkahelyeken nagy az általános rosszkedv, az eladók pedig folyamat arról beszélnek a vevő orra előtt, hogy mikor mehetnek szünetre vagy haza. Értem, hogy ez a vágyuk, csak így azt a kellemetlen érzést keltik a vevőben, hogy zavarjuk őket, pedig csak vásárolni szeretnénk nyitvatartási időben.
2023. dec. 23. 08:15
 35/38 anonim ***** válasza:
55%

Tartósan az utóbbi időben még nem voltam külföldön, de esküszöm lecsekkolnám, hogy a marketplace-n hogy írnak rám pl angliában, a németeknél, franciáknál, usa-ban, stb...

Itthon már többször megkaptam a "modoros bunkó"-t, meg a halál laza, szétszórt emberek szemében hatalmas szálka vagyok.

2023. dec. 23. 09:16
 36/38 anonim ***** válasza:
55%
Csak a pestiek ilyenek.
2023. dec. 23. 12:49
 37/38 anonim ***** válasza:
55%

"Nem sok vizet zavarok vékony nőként. Hát persze mindenhol velem van a probléma, mások meg semmiről se tehetnek"

Kicsit félreértetted. Nem úgy értem, hogy nincs baj azzal aki téged fel akar lökni. Inkább az a helyzet, hogy senki nem akar téged fellökni, csak valamiért így érzed

2023. dec. 23. 13:58
 38/38 anonim ***** válasza:
67%

Az komoly.

Letegezték és emiatt barbár a magyar 😂😂😂

Full kamu a kérdés.

2023. dec. 24. 07:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!