Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen barbár nép a magyar?

Miért ilyen barbár nép a magyar?

Figyelt kérdés
Már régóta külföldön élek, sokat járok ide vissza, de minden alkalom egyre nehezebb. Mindig megrökönyödök mennyire profán, nyers, tahó nép. Az utcán simán rám lépnek, fellöknek, már pusztán azért, mert alacsonyabb vagyok valakinél, ha visszalokom vagy megállok, még ők vannak felháborodva. Simán kitolnak direkt velem, ha szolgáltatást veszek igénybe, ha merek reklamálni, még én leszek a bunkó, vagy leugatnak, vagy ha sorbanállásnál elém vágnak és nem hagyom, megint próbálnak érvényteleníteni. Ha valaki nekem jön, nemhogy elnézést nem kér, még O van felháborodva, ha ráNÉZEK. Ahol élek ott, ha kicsit is megloknek, már jön a sajnálom, bocsi, amitől alapból jobban érzi magát az ember,nem érdekel, ha ez kamu, leszarom,de senki tahosagat nem kötelességem elviselni,mert az "őszinte ". Miért vagyunk egymás farkasai?
2023. dec. 22. 22:13
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Francokat, Angliában élek és ott megy az, amit itt hianyolok...ott minden népcsoport kénytelen viselkedni a törvények miatt(persze kivetelek vannak, mint mindenütt)
2023. dec. 22. 22:48
 12/38 anonim ***** válasza:
77%
Ne általánosítsuk ezt a teljes magyar lakosságra, mert vannak nagyon rendes, kedves, segítőkész magyar emberek is, akik nem tahók, bunkók, és nem taposnak el. Viszont a magyar társadalmi, politikai, gazdasági, és emiatt megélhetési problémák frusztrációt okoznak nagyon sok embernél, és így kialakul egy láncreakció, hogy bunkók voltak ma velem a boltban, akkor én is az leszek mással. Meg elég sok helyen farkastörvények uralkodnak, és az marad úgymond "életben" aki életrevaló, szemfüles, ügyeskedő és másokon átgázol. Sajnos sokan ezt látják megoldásnak, a mai magyar körülmények közt.
2023. dec. 22. 22:53
 13/38 anonim ***** válasza:
78%
Nem értem, hogy mi az a leírtakban, ami barbár néppé tesz. Szerintem ez nem barbárság. Inkább az van, hogy K Európában aki nem gondoskodik magáról, arról senki nem fog. Itt törik-zúzzák az embereket és nagyon észnél kell lenni, ha talpon akarsz maradni. Ezeréves tradició ez mifelénk. Az emberek erre szocializálódnak.
2023. dec. 22. 22:55
 14/38 A kérdező kommentje:

Az, hogy bunkók, kitolbak a másikkal és lekezelik egymást. Ez számomra barátság, és még finoman fogalmaztam. Látszik, hogy nincs viszonyitasi alapod.

Igen, pontosan, jól írja előző. Ez láncreakció. Ezért vagyok kifordulva magamból itt én is, mert ha velem ilyenek, akkor nehogy már. Kinn eszembe nem jutna tahoskodni.

2023. dec. 22. 22:57
 15/38 anonim ***** válasza:
34%

14!

Hát akkor nem tudom, hogy hol vannak a nagyon kedves, rendes magyarok, mert csak tahó bunkókkal van dolgom ha Magyarországra teszem a lábam..Pedig egy vissszafogott 28 éves nő vagyok.

2023. dec. 22. 22:57
 16/38 anonim ***** válasza:
65%
Mint látható olyanok is vannak, akik azt hiszik, ha nem értik, amit a másik ír, akkor már viszonyítási alapjuk sincs. Tanulj és figyelj kedves kérdező, csodákat fogsz látni:)
2023. dec. 22. 23:02
 17/38 anonim ***** válasza:
17%
Te vagy barbár. Műveletlen és buta.
2023. dec. 22. 23:04
 18/38 anonim ***** válasza:
12%
Magadból indulsz ki.
2023. dec. 22. 23:04
 19/38 anonim ***** válasza:
68%
Nem a kérdezővel van a gond. Én is mint külföldön élő, ugyanígy látom. Ti ebben éltek, nektek ez a normális, ehhez vagytok hozzászokva..
2023. dec. 22. 23:06
 20/38 anonim ***** válasza:
71%
Mindenkinek lehet véleménye. Kinek ez, kinek az.
2023. dec. 22. 23:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!