Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen barbár nép a magyar?

Miért ilyen barbár nép a magyar?

Figyelt kérdés
Már régóta külföldön élek, sokat járok ide vissza, de minden alkalom egyre nehezebb. Mindig megrökönyödök mennyire profán, nyers, tahó nép. Az utcán simán rám lépnek, fellöknek, már pusztán azért, mert alacsonyabb vagyok valakinél, ha visszalokom vagy megállok, még ők vannak felháborodva. Simán kitolnak direkt velem, ha szolgáltatást veszek igénybe, ha merek reklamálni, még én leszek a bunkó, vagy leugatnak, vagy ha sorbanállásnál elém vágnak és nem hagyom, megint próbálnak érvényteleníteni. Ha valaki nekem jön, nemhogy elnézést nem kér, még O van felháborodva, ha ráNÉZEK. Ahol élek ott, ha kicsit is megloknek, már jön a sajnálom, bocsi, amitől alapból jobban érzi magát az ember,nem érdekel, ha ez kamu, leszarom,de senki tahosagat nem kötelességem elviselni,mert az "őszinte ". Miért vagyunk egymás farkasai?
2023. dec. 22. 22:13
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
26%
Akkor ha olyan jó külföldön, miért a magyar oldalakon rinyáltok?
2023. dec. 22. 23:19
 22/38 anonim ***** válasza:
89%
Hadd csináljon már mindenki azt, amit akar. Ha el bírnánk viselni, hogy mindenki azt csináljon, amit akar, akkor nem tűnnénk olyan ostoba seggfejeknek és lehet más lenne a világ véleménye a magyarokról. Most láttam egy rövid angol nyelvű videót, ahol minden európai országról mondtak néhány mondatot. Rólunk annyit mondtak, hogy Európa legmagasabb inflációja és a világ legmagasabb Áfája nálunk van. Az Eu legmagasabb korrupciója itt van és a miniszterelnők a rokonainak osztja szét az országot. De ha el akarsz ide utazni, nyugodtan menjél.
2023. dec. 22. 23:24
 23/38 anonim ***** válasza:
33%
Régen ez úgy volt, leverték egymást (akár fényes nappal is) mint vak a poharat.
2023. dec. 22. 23:28
 24/38 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, én vidékiként felkerültem Bp-re és pont ugyanezt éreztem. Csak ugye nem külföldről, hanem vidéki nagyvárosból jőve.

Évek múlva jöttem rá, hogy egyszerűen túlzsúfolt ez a város, és ez hozza ki az agresszivitást és bunkóságot az emberekből. Egyetem után éltem egy évet a város szélén, Rákospalotán, ahonnan Újpestre jártam át dolgozni. Még Újpest-Központot sem érintettem, nemhogy beljebb mentem volna. És ott visszakaptam azt a vidéki, kedélyes hangulatot, mint amit otthon megszoktam.

Szóval kár általánosítani, a magyar emberek sem egyformák, és a zsúfoltság mindenkiből a legrosszabbat hozza ki. És az ország messze legzsúfoltabb körzete Budapest belső része.

2023. dec. 23. 00:47
 25/38 anonim ***** válasza:
60%

A magyar megérzi, ha valaki direkt provokálja. Leírásod alapján te direkt keresed a konfrontációt, - nem kell tátogni azon, ha ezután agyonlép valaki ebben az országban.

Nem esik nehezemre elmenni senki mellett békével az utcán - és így is szoktam tenni mindenkivel, - de tegnap nem ültem bele a hátizsákjába egy sorban előttem várakozó embernek, - én sem szeretem, ha a nyakamban lihegnek. Pillanatok alatt akadt vállalkozó szellemű, aki próbálkozott elém párologni - aljas kúszóbab üzemmódban, - mire beléptem az előttem várakozó és a pofája közé. Emberünk csak ebből értett, - ő is egy igazi farönk, aki csak az ilyen viselkedésből ért. Nem tudom sajnálni az ilyen aljas, erőszakos embereket, mint amilyen ez is volt.

2023. dec. 23. 06:48
 26/38 anonim ***** válasza:
72%
Az a te személyre szabott nyomorod, hogy jobban érzed magad az egyértelműen képmutató, hazug környezetben, mint egy olyanban, amely kevésbé az.
2023. dec. 23. 06:49
 27/38 anonim ***** válasza:
31%
Én is sokat gondolkoztam már ezen, mert szerintem is ilyen nép a magyar, de sztem nincs más ok, mint az, hogy ilyenek vagyunk. Ilyen a mentalitás. A néplélek. Ez belülről fakad.
2023. dec. 23. 06:59
 28/38 A kérdező kommentje:

Engem szándékosan fel akarnak lökni, meg mások állnak elém, nem vállalják a felelősséget, ha elcsesztek valamit. Engem vonnak kérdőre, hogy miért nem láttam, hogy szarul csináltak meg valamit, nem azt, aki elrontotta. Ez szerintetek oké???

Aki meg így éri jól magát, hogy a konfliktusokban, agresszióban lubickol, szereti eltűrni a tirpak viselkedést, arról is megvan a véleményem. Ja, mert az őszinte csak a bunkóság lehet, kedvesség, előzékenység, mint fogalmak, nem is léteznek..

2023. dec. 23. 07:00
 29/38 anonim ***** válasza:
67%

A képmutatás sokkal aljasabb, mint a kelletlen, neveletlen határozottság.

Tovább megyek: lehet és nem is szentségtörés kategória a tapintatos határozottság.

A tapintat a kulcs fogalom, amivel sok ember nincs tisztában, ill. nem érdekli.

Ha a képmutatásról akarsz többet tudni, akkor tekintsd csak meg "nagyjaink", - a politikusok - viselkedését világszerte.

Akinél tegnap vendégeskedtél és mosolyogva pózoltál kezet rázogatva a média előtt, azok egy hétre erre simán kiadják rád a nemzetközi körözést, bérgyilkost küldenek rád, - amelyet ők csak titkosszolgálatnak becéznek - vagy zároltatják az adott országban az anyagi forrásaidat - és hasonlók.

De azért finom volt az együtt eltöltött ünnepi vacsora vele...

Pofán tudnám egyesével hányni az ilyen szemétládákat - már csak azért is, mert mindezt nem saját szivarzsebből finanszírozzák, hanem abból, amit emberektől vesznek el felségjogon!

2023. dec. 23. 07:12
 30/38 A kérdező kommentje:
Pont, hogy azt írtam, a normális hozzáállás, egymás nem bantasa, figyelmesség miért lenne képmutatás. Azért fogunk kipusztultulni, mert 2023-ban még mindig itt tartunk, hogy nyírni kell egymást elvarasszeruen.
2023. dec. 23. 07:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!