Miért ilyen igazságtalan az élet velem? egészségesen élek amennyire csak lehet mégis évről évre egyre több a betegségem, gyógyszerem, a szomszéd meg alkoholista láncdohányos üregember aztán semmi baja soha orvosnál nem volt vagy 20 éve
Az idő előrehaladtával előbb vagy utóbb mindenki beteg lesz.
"egészségesen élek"
Ez mit jelent?
A kor előrehaladtával ígyis-úgyis csak sokasodnak a krónikus betegségek, bármit csinálsz. Max késleltetni tudod.
A másik meg, hogy nincs egészséges ember, csak nem elég alaposan kivizsgált.
Attól még hogy nem volt orvosnál 20 éve, még ugyanúgy lehet magas vérnyomásos, stb.
"a szomszéd meg alkoholista láncdohányos üregember aztán semmi baja soha orvosnál nem volt vagy 20 éve"
A szomszéd fűje mindig zöldebb? De ha nem volt orvosnál, honnan tudná, hogy (pontosan mi) baja van? Simán lehet COPD-s is akár, lehet otthon órákat fuldoklik, csak ezt Te nem látod kívülről.
A testünk, bőrünk egy nagyon klassz mutatószerv. Ha belül nincs rendben valami, jelez.
Neked a stressz, mentális dolgok, halálfélem okozzák ezeket. Amint a belsőddel, mentális egézségeddel is elkezdése foglalkozni, helyére kerül minden. Valójában ha fáj a hátad idősen, ha reumád van, ha visszered, ha érrendszeri betegséged, az nem genetika. Életmód. Az életmódot és a gondolkodást öröklöd. Az időseknek azért van minden bajuk, mert egyszerűen a munkába és az állandó csinálásba belenyomorodnak.
Ezen a normális ember elgondolkodik. Aki ugyanígy él, elbagatellizálja, gyorsan megsüt, megfőz karácsonyra a Pista néninek meg Julcsa bácsinak, mert mit fognak gondolni, ha rendeli a kaját. Ha nem csinál. Csinál, állandóan csinál. Így lehet tökéletes biorobotot nevelni belőletek.
Na innen indul a problémája kb. A társadalom 90%-ának.
Annak aki nem akarna gondolkodni.
Genetika az, hogy mondjuk vékonyszálú, semmilyen a hajad, hogy dús, sötét a szőröd, mert apádnak is. Hogy csak 160cm magas lettél, mert a legmagasabb ember a családban is 175cm. Ez genetika.
Betegségek terén örökletes lehet a szemmel kapcsolatos problémák, bőrrel, anyajegyekkel.
De milyen betegségekről is beszélünk kérdező?
Kismillió oka lehet. Valaki genetikára fogja, én megírt sorsban is hiszek. Én hiszem azt, hogy valakinek sajnos tapasztalnivaló miatt alakulnak ki ilyenek. De nézhető a táplálkozás, az életvitel, a mentális állapot is. Azt még a tudomány is alátámasztotta, hogy mentális-lelki állapot kihat mindenre.
Nekem például van egy immunbetegségem, amit nem értenek. Ha az abból adódó két érték kiugrását nem vesszük figyelembe vagy nem volna, akkor rendhagyó módon egészségesnek számítanék a korcsoportomban. Még a vitaminszinten is rendben van, nekem azt is kellett vizsgálni. Tehát én hiába élek egészségesen, immunbetegségem van és egyéb más okból nem kezelem...
35/F
Ha 10 darab érmét feldobsz, 3-7 nél rosszabb aránynak a valószínűsége 1% alatti. de az is előfordulhat néha. szóval aki szerencsés annak 7 nagy szerencsére jut 3 nagy szívás és aki peches annak 3 nagy szerencsére jut 7 nagy szívás az életében.
akik ettől is eltérnek azok a szuper szerencsések és a szuper szerencsétlenek. ez a matekja a dolognak szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!