Szüleim láncdohányosok én meg rosszul vagyok a tömény bagószagtól. Mit tegyek?
Másfél szobás panelben élünk,szóval elég kevés a hely.
A szüleim láncdohányosok és 15-20 percenként elszívnak egy cigit,de annyira rohadt büdös és irritáló,ráadásul a szemem sokszor ég attól a tömény bagószagtól.
A ruháim is átveszi a szagot.
Én nem cigizek,nem értem mi benne a jó.
Hogy lehetne ezen a helyzeten változtatni?
Leszokásról hallani sem akarnak.
15/f
Ha jól számolom, az naponta 2 és fél - 3 doboz cigi. Elég kemény. Nem jutott még eszükbe, hogy az arra költött pénz árából már rég egy szép nagy, kertes családi házban lakhatnátok?
Amúgy sok módszer van a leszokásra, ha egyszerre nem megy nekik. Van pl. tapasz, e-cigi...
Én a helyedben biztosan feljelentettem volna őket a gyámhivatalnál. Ha szereplős típus vagy, akkor akkora hírverést csináltam volna, hogy megemlegették volna.
Az ilyen ember (már ha embernek lehet az ilyet nevezni) aki a SAJÁT FIÁT, SAJÁT VÉRÉT mérgezi, 15 évesen, amíg az fejlődésben van ráadásul az ilyenre nincsenek szavak. A gyilkost többre tartom, mert az általában idegeneket öl meg, de az ilyen szülő a saját gyerekét megöli.
Ha majd 25-30 évesen tüdőrákot vagy valamilyen másmilyen betegséget diagnosztizálnak nálad, akkor köszönd meg a szüleidnek.
Ha ekkor minimálbéren dolgozol, hogy fenntartsd a hitelekkel elúszott lakást és esélyed sincs a gyógykezelést megfizetni, azt is köszönd meg a szüleidnek akik életük során egy luxusvilla árát dohányozták el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!