Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 40+ - os nők! Miért kell...

40+ - os nők! Miért kell lenéznetek a (normálisabb) huszonéves nőket?

Figyelt kérdés
20-as éveim közepe felé járó, egészen normális nőnek tartom magam, bár még van hová fejlődni, van mit megtanulni. Külsőm átlagos, nem vagyok szépségkirálynő, de annyira csúf sem. Senki férjére sem fáj a fogam. Mikor kamaszként találkoztam egy-egy nálam idősebb nőtársammal pl. tánciskolában, lazák, kedvesek voltak velem. Aztán felnőttem, elkezdtem gyakorlatokra, illetve (nem munkámhoz fűződő) tanfolyamokra járni, és úgy érzem, a 40+-os, (főleg) nők nem vesznek komolyan. Legalábbis több, mint a felük nem. Pedig nem vagyok nagyképű, továbbá érdekel a tapasztalatuk, mind szakmai, mind emberi téren. Mégis, akárhányszor valamiről beszélgetünk, és én azt mondom "A", nekik sokszor már csak azért is "B"-t kell felelni. Mintha ez egy ilyen verseny lenne. Bizonyos idő elteltével tök rossz érzés, ha állandóan érvénytelenítve vagy. Valamint szeretik hangoztatni, hogy "majd megtudod", és hogy "én már sok dolgot megéltem", azonban én mindezeket nem vonom kétségbe. Viszont azt vallom, a mi generációnknak is lehetnek szintén kellemetlen tapasztalásai, nehézségei ebben a korban, ám azok úgy tűnik, nem számítanak. Vagy akár jó ötleteink. De persze ők MINDENT jobban tudnak. Nyilván lehet ennek egy olyan vonzata is, hogy talán irigylik (?) más, még létező fiatal(abb)ságát, de ez nekünk sem tart örökké, és nem olyan szórakoztató manapság ifjú felnőttnek lenni. Tudom, tudom, mikor volt az, igaz? Szóval kedves ide tévedő, 40+-os nők, ha esetleg tudni vélitek a választ, kérlek, ne tartsátok magatokban...

2023. dec. 20. 00:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
46%
Van, aki legszívesebben kihívná a fiatalt egy kick-box meccsre "Győzzön a jobbik" alapon.
2023. dec. 20. 06:20
 12/15 anonim ***** válasza:
76%
Akinek a kora az egyetlen érve, az komolytalan. 44 éves nő vagyok, soha nem érvelek úgy, hogy bármivel több lennék azért, mert az élet már tartósított
2023. dec. 20. 06:24
 13/15 anonim ***** válasza:
41%

Èn pl azèrt nèzem le őket, mert bunkók.

Csókolomoznak, tecccikeznek, nèniznek, bácsiznak akkor is ha csak 2 èvvel idősebb náluk valaki. Mintha az oviban lennènk.

Pofátlanok. Pl munkahelyen nem tudnak köszönni, ha köszönsz nekik akkor csak lesnek. Ha segítsègre van szüksègük akkor nem kèrnek, követelnek. Pl telefonálok èpp, ès odajön a kis pitsa hangosan kijelentve "Nekem kell egy új szèk." ok, helló neked is nagyfőnök, pont lesz4rom mi kell neked.

2023. dec. 20. 07:41
 14/15 anonim ***** válasza:
Irigyek, mert titeket, jobban mint őket. Szebben fogalmazva féltékenyek, arra, hogy jobban néztek ki.
2024. jan. 7. 15:06
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

A magyar emberek nagy része egyszerű proli, főleg az idősebb generációban. Többségük nem nagyon ért semmihez,tájékozatlan, löttyedt, olyan munkát végez régóta, amit gyakorlatilag bárki el tud végezni, kitörni, vagy jól kinézni már sosem fognak - ezek miatt frusztráltak.

Egy idősebb nőnél meg az is közrejátszhat, hogy irigy arra, hogy fiatalabb vagy, jobban nézel ki és nem vagy megkeseredett.

Egyébként én 30-as sportos férfi vagyok, de régebben voltak elég érdekes munkahelyeim, és nekem is elég rossz tapasztalatom volt a 40 de inkább az 50 feletti női főnökökkel, munkatársaikkal.

Jellemzően (jobb híján ) nüansznyi dolgokba kötöttek bele, különösen kritikusak voltak a 30 alattiakkal, viszont a magánéletükben meg egy rakás szerencsétlenségek voltak.

2024. jan. 11. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!