40+ - os nők! Miért kell lenéznetek a (normálisabb) huszonéves nőket?
Èn pl azèrt nèzem le őket, mert bunkók.
Csókolomoznak, tecccikeznek, nèniznek, bácsiznak akkor is ha csak 2 èvvel idősebb náluk valaki. Mintha az oviban lennènk.
Pofátlanok. Pl munkahelyen nem tudnak köszönni, ha köszönsz nekik akkor csak lesnek. Ha segítsègre van szüksègük akkor nem kèrnek, követelnek. Pl telefonálok èpp, ès odajön a kis pitsa hangosan kijelentve "Nekem kell egy új szèk." ok, helló neked is nagyfőnök, pont lesz4rom mi kell neked.
A magyar emberek nagy része egyszerű proli, főleg az idősebb generációban. Többségük nem nagyon ért semmihez,tájékozatlan, löttyedt, olyan munkát végez régóta, amit gyakorlatilag bárki el tud végezni, kitörni, vagy jól kinézni már sosem fognak - ezek miatt frusztráltak.
Egy idősebb nőnél meg az is közrejátszhat, hogy irigy arra, hogy fiatalabb vagy, jobban nézel ki és nem vagy megkeseredett.
Egyébként én 30-as sportos férfi vagyok, de régebben voltak elég érdekes munkahelyeim, és nekem is elég rossz tapasztalatom volt a 40 de inkább az 50 feletti női főnökökkel, munkatársaikkal.
Jellemzően (jobb híján ) nüansznyi dolgokba kötöttek bele, különösen kritikusak voltak a 30 alattiakkal, viszont a magánéletükben meg egy rakás szerencsétlenségek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!